Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Van itt olyan, aminek a...

Van itt olyan, aminek a babája egy évesen még csak pürézett?

Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 13:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Akinek, bocsánat
2019. nov. 23. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Én olyat olvastam, hogy csak anyatejet evett. Az én kislányom most egy éves de ő már darabosat is eszik. Túlnyomó többségben azért még inkább darabos pürét de már a babáknak való babapiskótát is ügyesen rágcsálja. 9db foga van hozzá :)
2019. nov. 23. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Az én fiam konkrétan semmit nem akart enni. Mert utál ülni. Olyan mint egy kis duracell nyuszi. Férjem dettó. Unalmas nekik az evés. Mivel 3 alatti lett a percentilise ezért ha decemberig nem hízik akkor kezdődnek a kivizsgálások. Úgyhogy most úgy eszik hogy zsarolom szegényt. Ha eszik nézhet egy bogyó és babóca részt. Borzalmas de inkább mint az endoszkópos vizsgálat..... A püré ha kevés a foga nem baj, de azért kezdjen el enni mást is. De nagyon különbözőek a babák. Valaki mindent megeszik valaki semmit.
2019. nov. 23. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Enyém
2019. nov. 23. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
#3, vékony is, vagy alacsony a kis súlyhoz? Az én lányaim is hármas alatt vannak, de nem kellett vizsgálgatni őket, mert alacsonyak is a kis súlyhoz, egyébként pedig arányosak.
2019. nov. 23. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Még 2,5 évesen is. Darabosat kihányta. Szenzorosan érzékeny. Most 4,5 évesen már eszeget rendesen. Bár utál enni, de tudom végre zsarolni. eddig az sem volt. Ő tényleg inkább rosszul lett, de nem evett. Az sem volt állapot. Inkább püréztem, mint a szonda, mert makacsa vagyok és nem adok neki. Ő viszont túl van az összes lehetséges endoszkópos vizsgálatokon, ct-n, mr-en. Tükrözéseken. Sajnos. De a szenzoros érzékenység miatt nem eszik.-
2019. nov. 23. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös 3-as vagyok. 79 cm és 8,97 kg. Nem tudom alacsony e, szerintem átlagos. 16 hónapos. Amúgy jókedvű, vidám, csak nem szeret ennim
2019. nov. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!