Lehet az etetőszékre teljesen új hutatott venni?
Az etetőszékünkkel történt egy kis baleset és habár használható de csúnya és szeretném az egész huzat részét lecserélni.
Viszont nem igazán tudom hogy van erre lehetőség hogy csak ezt a részt cseréljem a "váz" maradjon?! Ha igen tudnátok oldalt ajánlani hol keresem?
Köszönöm szépen!🤗🤗
Milyen baleset?
Hátha helyrehozható
Nem mindegyikre kapni...
Ez egy Lorelli fix háttáblás típusú. Használtat nem szeretnék venni. Utána nézek neten jobban hátha esetleg univerzálisat gyártanak valahol.
A baleset: Elmentem kozmetikushoz és az én drága férjem csokis baba pudinggal etette meg a lányunkat, aztán persze minden olyan lett. Ezért hogy ne legyen mérges az asszony, fogta és betette a mosógépbe, de nem is ez a fő probléma hanem hogy legutóbb 90fokon mostam és persze hogy a drága nem állította át. Képzelhetitek milyen állapotú lett. Röviden ennyi. Egyébként egy 2 hónapos etetőszék.😢😂
Ohhhh
Én is be szoktam temni
De nyílván nem 90 fokon 🙈
Köszönöm a segítséget! Ha esélytelen a dolog akkor kap újag, de utána nézek!
Énis csak áttörlöm, de a férjem szerint ezt csak mosással lehetett megoldani. Hát elintézte a Drága.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!