Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás ha nem jól...

Hozzátáplálás ha nem jól viselkedik?

Figyelt kérdés
Mit csináljak 7 hónapos gyerekkel? Pár hétig jó volt, már azt hittem, kiváltottunk egy étkezést. Hetek óta mindent csinál, csak nem eszik 5 kanálnál többet, mindegy hogy gyümi vagy főzelék. Előkét nyalja, tépi le, lábát dugja a szájába (etetőszék még korai, nem ül), ha lábát letakarom textil pelenkával, akkor pelenkával együtt nyammog rajta, de melegben már csupaszon is etettem, hátha kevesebb dologhoz tud nyúlni ... egy 7 hónaposnál nem lehet azt mondani, hogy rosszul "viselkedik", csak nem találok rá jobb szót.

2019. aug. 26. 23:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, de azt se akarom, hogy ne hízzon, sajnos nagyon kis vékonyka. Ha nem adok tejet, hanem várok és visszateszem a székbe, ugyanúgy ellenkezik. Most tényleg egy kis szünetet tartok. De eddig akkor nem értem, hogy miért ment simán, és most mi romlott el.
2019. aug. 27. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:
De ne tedd vissza a székbe. Ne csinálj semmi olyat, amit amúgy sem szeret, vagy már kellemetlenséget köt hozzá. Csak mint egy mellékesen meg kell kínálni egy-egy kanál étellel, pl. azzal, amit te eszel (persze babakaja legyen nálad).
2019. aug. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!