Szerintetek volna olyan anya, aki macskaeledellel táplálja a gyerekét?
Nem egésze világos, hogy honna jön ilyen ötleted.
DE!!!
A macskaeledel (konzerv, alutasakos vagy hasonló) igen erösen ellenörzött módon készül, minöségben nem marad el a jó minöségü embereknek készült élelmiszerektöl, sok esetben inkább még jobb. A fö különbség a füszerezés, illetve annak hiánya.
Másrészt ha valakinek nincs más lehetösége, akkor garantáltan inkább ezt adja a gyereknek, mint hogy éhezetesse.
Azt igazán nem tudom elképzelni, hogy valaki elvi okból etetné ilyennel a gyereket, de ártani nem ártana neki.
Elég rossz anyának kellene ehhez lenni...
Viszont egy ilyen anya nem adna erre ki pénzt, ugyanis a macskaeledel nem túl olcsó!
Tehát én arra tippelek, hogy nincs ilyen anya. Hacsak nem elmeháborodott.
Az állati eledeleket igen alaposan kontrollált húsokból készítik, döghúst még véletlen sem használhatnak fel.
Másrészt a belsöségek nem értéktelen húsok, ezekre is szüksége van a szervezetnek, hacsak nem akaranak mellette táplálékkiegészítöket fogyaszani.
Mellesleg nem túl rég volt éppen olyan botrány, hogy a macskakajának MO-ról Franciaországba szállított csirkehús minösége nem volt megfelelö, ezért nagyobb összegü büntetést kellett fizetnie a forgalamzó cégnek.
Anya vagyok, ha a semmit sem evő gyerekem megenné a macska jutalomkekszet, megkérdezném a dokitól, hogy lehet e baja tőle, és azt kapna.
Mellesleg a gyerekem kb csak a párizsit eszi meg, szerintem a macska kajája különb hozzávalókból készül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!