Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pozitívat teszteltem, ma...

Pozitívat teszteltem, ma voltam dokinál hát nem baba hanem ciszta 54mmes. Mi várható ez után? Kaptam gyogyszert hogy meg jöjjön, meg kúpot mert van egy kis gyulladás. Ezután mi lesz?

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 19:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Na akkor ott van ismeretség :) csörögj oda.
2019. júl. 23. 08:52
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget ❤️ érzem hogy nem csak a cysta van.. Ez biztos hülyeség de muszály utána járnom
2019. júl. 23. 09:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Én elmentem 4d uh rendelőbe pont emiatt. Profi gép, profi uh-os már szépen szívhangot is látott 6 hetesen, amikor a nőgyógyász még csak meg sem nézett.

Én Pesten voltam, de találtam egy ilyet, ha nincs más megoldás:

[link]

2019. júl. 23. 09:12
 24/30 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy mi volt
2019. júl. 23. 22:28
 25/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma reggel csináltam tesztet alig látszik a második csík csak ha jobban rázummolok... És pisi után már ilyen rózzsaszín valamit is kitöröltem 😞😞
2019. júl. 24. 07:08
 26/30 anonim ***** válasza:

Sajnálom, akkor meg fog jönni valószínűleg :(

Ettől függetlenül akkor sem hiszem, hogy a ciszta okozta. Ez inkább korai terhesség + vetélés. Sajnos nagyon gyakori dolog :(

2019. júl. 24. 07:20
 27/30 A kérdező kommentje:
Messengeren tudok kepet küldeni jol jonne most egy igazi tanács hogy mit csináljak... Mert en most is latom meg halvanyan a tesztet de erősödni kellett volna neki nem halványulni...
2019. júl. 24. 07:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem volt halványodó tesztem, sajnos el,ent a baba egy erősebb mensivel.
2019. júl. 24. 09:14
 29/30 A kérdező kommentje:
Nekem is meg jött nagyon görcsöl a hasam is... Ugy hogy reménykedem benne hogx legalább a cysta eltűnik 😢
2019. júl. 24. 09:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor ez vetélés volt, a gyógyszer okozta amit az orvos adott :( Sajnálom de pozitív teszt után pontosan ezért nem szabad egyből orvoshoz rohanni csak ha már minimum 2-3 hete késik! Az orvos a 4. Héten nem látja még a terhességet
2019. júl. 25. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!