Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek a feladata a játszótéren...

Kinek a feladata a játszótéren fellapátolni a kiszórt homokot?

Figyelt kérdés
Ma reggel nem bírtam tovább nézni. Jöttek munkások, cserélték a kosárlabdapálya körüli hálót. Kértem tőlük egy lapátot, és megcsináltam. 36n
2019. júl. 22. 14:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Hivatalosan ezt ki tartja rendben? Nálatok hogy van? Itt a homokozó kívül már 25cm (legmagasabb) magasan volt a homok, kB 1.5m szélesen szétterülve.
2019. júl. 22. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az önkormányzat. Ergo azok a közmunkások, akiket éppen valakinek eszébe jut oda küldeni a játszóterekre.

Akiket meg odaküldenek, azt fogják csinálni, amit aznap reggel mondanak nekik. Lehet, hogy látja, hogy ráférne a homokra egy ásás, de ha ő aznap gazolni van ott, akkor gazolni fog. Annyi pénzért nem is csoda.

2019. júl. 22. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem annak, aki kitúrta onnan. Mi rendet teszünk magunk után, mielőtt eljövünk. Ennyit kellene tennie mindenkinek és nem merül fel a kérdés.
2019. júl. 22. 14:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Az én lányom (3) sosem túrja ki. De már nem tudott odaállni a homokozó mellé konkrétan.

Kis testedzésnek jó volt. Régen sok nehéz kerti munkát meg kellett csinálnom, nem ártott meg.

Amúgy meg kis homokozó lapáttal nem is lehet felszedni a térkőről. Próbáltam.

Míg lapátoltam, bekiabált egy asszony, hogy "Nem nekem kellene csinálni, a közmunkások ott pihengetnek a bolt előtt!"

Mondtam neki, hogy ezt Senki sem csinálja meg. Legalább a nyáron 1x össze lett kaparva...

2019. júl. 22. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden másnap reggel látni ,hogy páran kiugranak egy furgonból, megforgatják a homokot, gereblyézik a hinta alatti homokot meg ha van szemét összekapkodják.Ha van valami karbantartási feladat akkor elvégzik.Aztán lefényképezik és mennek tovább.Valami cég lehet akit megbízott az önkormányzat, mert a közmunkásokat másfele lehet látni.Játszótéren még sose láttam őket.
2019. júl. 22. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
#5 ez melyik ország?
2019. júl. 22. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

6

Magyarország.Külföldi országból nem írnák, mert irreleváns ott mi van:)

2019. júl. 22. 14:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Itt, mióta lejárok a kislányommal játszótérre, nem volt átforgatva a homok, tuti... Amúgy ez Nyíregyháza.

Délelőtt unatkozó fiatal anyukák járnak kicsi gyerekekkel ide, délután meg a szegregátumból/putrisorról jönnek a gyerekek, szülők. Egyik csapat se fog lapátolni... :((

2019. júl. 22. 18:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor van, ahol megoldott a dolog. Örülök, akkor még van remény... :)))
2019. júl. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!