Kinek a feladata a játszótéren fellapátolni a kiszórt homokot?
Az önkormányzat. Ergo azok a közmunkások, akiket éppen valakinek eszébe jut oda küldeni a játszóterekre.
Akiket meg odaküldenek, azt fogják csinálni, amit aznap reggel mondanak nekik. Lehet, hogy látja, hogy ráférne a homokra egy ásás, de ha ő aznap gazolni van ott, akkor gazolni fog. Annyi pénzért nem is csoda.
Az én lányom (3) sosem túrja ki. De már nem tudott odaállni a homokozó mellé konkrétan.
Kis testedzésnek jó volt. Régen sok nehéz kerti munkát meg kellett csinálnom, nem ártott meg.
Amúgy meg kis homokozó lapáttal nem is lehet felszedni a térkőről. Próbáltam.
Míg lapátoltam, bekiabált egy asszony, hogy "Nem nekem kellene csinálni, a közmunkások ott pihengetnek a bolt előtt!"
Mondtam neki, hogy ezt Senki sem csinálja meg. Legalább a nyáron 1x össze lett kaparva...
6
Magyarország.Külföldi országból nem írnák, mert irreleváns ott mi van:)
Itt, mióta lejárok a kislányommal játszótérre, nem volt átforgatva a homok, tuti... Amúgy ez Nyíregyháza.
Délelőtt unatkozó fiatal anyukák járnak kicsi gyerekekkel ide, délután meg a szegregátumból/putrisorról jönnek a gyerekek, szülők. Egyik csapat se fog lapátolni... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!