Ha valaki szereti a gyerekét, azt értem, de unokáért hogy lehet rajongani?
Figyelt kérdés
Leegyszerűsítve,nem közvetlenül az emberhez tartozik,és egy másik,úgymond idegen ember közreműködésével jött létre.Akinek lánya van,oké,de akinek fia van,az hogy fogja fel ezt ? Mert ugye a meny,a saját anyját engedi magához inkább közel terhesség idején,sok mindent csak vele beszél meg,sok minden úgy történik,ahogy ő szeretné,minden körülötte forog.Tehát értem hogy a fiam gyerekéről van szó,de érzelmileg szerintem kevésbé lehet kötődni ilyenkor az unokához,mint a másik esetben.
Úgy őszintén,úgy magadban,te hogy vélekedsz erről ?
2019. júl. 20. 10:43
11/12 anonim válasza:
10 évvel idősebb nővérem már szült. Anyuni mikor megtudta, hogy nagyi lett (és azóta is mondja olykor), hogy ezt nem lehet elmagyarázni, át kell élni, valamint az unokát másként szeretik.
12/12 anonim válasza:
Minden eset màs, gondolom ez nem ùj. Peldaul nalunk: nőverem gyerekei keveset voltak anyukàmnàl több okbòl, bàtyàmè meg àllandòan rà volt bìzva, kènyszerhelyzet volt meny nem ezt akarta, csak nem volt màs megoldàs. Innentől mindegy hogy az anya vagy az apa a gyereked szerintem. Jogosan tölt vele a nagyszülő időt, aztàn meg èpül a kapcsolat. Kevesebb a felelősèg, kötetlenebb a dolog, csak a jò dolgokat èlik meg együtt. Normàlis anya gyerek kapcsolatban alap hogy azt akarja az ember hogy a szülei ès a gyereke jò kapcsolatot àpoljon. Normàlis fiù gyermek meg nem engedi hogy kizàrjàk az ő anyjàt pusztàn azèrt mert nem ő hordja ki a gyereket. (Normàlis anyòs meg megèrti hogy a menyènek a sajàt anyja az első) èrtelmi kèrdès hogy ebből van-e baj vagy meg tudjàk oldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!