Lombikosok! Kinek sikerült 3 napos embrióból baba?
3 napos embriókból születtek ikreim.
Sok sikert nektek!
3. lombiknál 5. napon volt a beültetés. Lassan 3 éves lesz a kislányunk.
4. lombiknál 2 embriót kaptam vissza a 3. napon. 35. héten járok ikrekkel!
A kislányomnál azt éreztem, hogy nem sikerült, fájt a hasam. Itt sírtam a férjemnek, hogy most sem sikerült.
Most az ikreknél a szívem mélyén éreztem, hogy mindketten velünk vannak. Testi tünet náluk sem volt.
Hiába a 3. lombik,az ember csak keresi a tüneteket magán,várja hogy érezzen valamit :D
Még csak Et+2 napnál jàrok
Első vagyok. Szentül meg voltam győződve arról, hogy nem sikerült. Fájt a hasam, többször volt pecsételgetésem, sőt később kórházban is voltam többször, vérzésekkel.
Második lombikból lettek a babák, az elsőnél 1 db 3 napos embriót kaptam vissza, aki nem tapadt meg.
Második vagyok. Szintén biztos voltam a sikertelenségben. A férjemnek már mondogattam is többször hogy érzek, hogy ne kerüljön padlóra mikor közlik hogy nincs terhesség. Bíztattam hogy majd legközelebb és a többi. Görcsölt a hasam, hangulatingadozás, minden órában mentem ellenőrizni hogy na most na most na most jött meg. Aztán a prof közölte hogy Gizike, ön terhes. (Köv. héten UH-n tudtam meg hogy ikrek)Úgyhogy ha én még egyszer ilyen helyzetben lennék, nem találgatnék és nem magyaráznám be magamnak egyik lehetőséget sem biztosra.
Nagyon szurkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!