Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok meddő youtubereket,...

Tudtok meddő youtubereket, mint Heyheyjuli stb?

Figyelt kérdés
Akikkel hasonló élethelyzetben vagyok és beszelnek is róla.. :(
2019. júl. 18. 12:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul pont most, hogy fatimapanka ikreket vár, különösen örül, hogy ők legalább reszesulnek ebben az örömben.
2019. júl. 18. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem félreérted. Biztos, hogy emltette, hogy az endometriózis miatt nehezebben eshet majd teherbe, én ebben nem kételkedem. De ezt mint endometriózisos betegként általánosságban érthette.

Magánéletébe ilyen szinten nem megy bele és nem is nézem ki belőle.

Egyedül a Pataki Zitát tudom, aki ezzel foglalkozott videóblog formában.

Olyat sem láttam tőle, hogy különösen örül, mert másnak legalább sikerül a terhesség. Csak gratulált Fatimának instán, de nem így... nagyon olyat látsz bele, amit nem kéne.

2019. júl. 18. 14:55
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát ki hogy értelmezi, én ezen nem szeretnék Veled veszekedni :)

Viszont az hogy nem megy bele a magánéletbe, azért ez nagyon tulzas. Konkrétan a youtubon és instan éli az életet. Az otthonát, az utazásait, a házasságát mit nem mutat meg. Szinte mindent. Fatimapanka úgy szinten. Itt már privát szféráról egyiknel sem beszelhetunk..

2019. júl. 18. 15:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Meddőnek azt a párt nevezzük, akinek egy év védekezés nélküli együttlét után sem fogan meg a baba.

Évek óta tudom, hogy endometriozisom van, már bőven a férjem előtt tudtam róla. De meddőség "diagnozist" csak azután kaptam, hogy az egy év sikertelenség után elmentünk orvoshoz. Szóval Juli attól, hogy endos nem jelenti azt, hogy meddő is.

Külföldi youtuber nagyon sok van, aki nyíltan beszél erről, szerintem Magyarországon ez hatalmas tabu még a mai világban is (Pataki Zitáéktól ezért volt hatalmas lépés a vlog), így nem nagyon lesznek akik fel merik vállalni.

Ördög Nórinak van egy könyve, illetve youtubon található egy-két interjú vele, ahol beszél a meddőségről.

2019. júl. 18. 18:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos én más forrásból is tudom ezt, de ennél részletesebben nem lenne illő belemennem.. azt gondoltam egyértelmű ez. A többi ötletet köszönöm 😊
2019. júl. 18. 20:50
 16/22 anonim ***** válasza:

A napokban mondta, hogy meddő és nem lehet tutira gyereke a Molnár "nagyő" Anikónak.

Azt nem tudom vlogol-e róla, kb. 3-4 napja volt az RTL Klub Reggeli c. műsorában, 6:20-tól beszél róla.

[link]

2019. júl. 20. 04:21
 17/22 anonim ***** válasza:

"Sajnos én más forrásból is tudom ezt, de ennél részletesebben nem lenne illő belemennem"

bocs, ezt kire írtad? Ördögre?

De hát neki vannak saját gyerekeik, nem?

2019. júl. 20. 04:25
 18/22 A kérdező kommentje:
Julira írtam
2019. júl. 20. 21:06
 19/22 anonim válasza:
na most már tudjuk, mi a szitu, mivel a legutobbi podcastban beszéltek a férjével jó hosszasan erről,
2020. aug. 12. 10:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Én már leírtam itt korábban is. Nekünk azóta beültetéssel sikerült a baba. Remélem nekik is fog. Nagyon kemény dolog ez... nem irigylem őket amin keresztül mennek..
2020. aug. 12. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!