Felétek mostanában milyen nevek pörögnek az újszülötteknél?
Figyelt kérdés
Én azt veszem észre, hogy lányoknál nagy divat lett a két rövid név. Pát éve a Hanna, Jázmin, Emma, Szofi ment a lányoknál fiúknál a Noel, Nolen, Beni.
Most inkább a Lara, Lora, Luna, Lana, Rózákat hallom, fiúknál nem tudom.
Felétek mi a divat most?
2019. júl. 17. 14:51
11/18 anonim válasza:
A környéken rengeteg a Léna, Szofi, Zselyke, Boróka, Zoé, Izabella, Anna, Emma, Natasa, Lili, Liliána, Hanna. Fiúban Bence, Benett, Benjámin, Áron, Ármin.
13/18 anonim válasza:
Erre borzasztó sok a Dominik is.. :D
14/18 anonim válasza:
Az enyèm Ivàna lesz.Merthogy az apja horvàt..de amúgy is szívesebben adnàm mint ezt a sok tucat nevet..
15/18 anonim válasza:
Mostanában (az utóbbi egy évben) ezek voltak: Emma (2), Ingrid, Olívia, Dalma, Anna, Laura, Júlia
Martin, Levente, Simon, Márton, Ádám, Benjámin (3), Damján, Bertalan, Dominik, Dávid, Barnabás, Bence, Bendegúz
Családban és a munkahelyemen született babák nevei. Főleg fiúk születnek a cégnél, ki tudja, miért :D A Benjáminok és Bencék számában nem vagyok biztos, mert mindegyik Be- kezdetű nevű gyerek Beni.
16/18 anonim válasza:
Serena , Helga , Jennifer , Holly , különleges fantasy nevek Ciri , Sansa .
17/18 anonim válasza:
Zoéból, Zorkából hallok nagyon sokat
Fiúknál meg a Félix, Nátán, Noel, Noé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!