Hogy tetszik a Jana név? Adnád a lányodnak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 19:11
21/30 anonim válasza:
utolsó,milyen betűvel kezdődött öcséd osztálytársának a vezetékneve?
22/30 anonim válasza:
A sógornőmet hívják Janának, de ő cseh állampolgár , a cseheknél ez egy teljesen természetes név! Magyarként nem adnám a lányomnak, inkább keresnék egy másikat.
23/30 anonim válasza:
17:59 vagyok
L betűvel kezdődött a kislány vezetékneve. Aki azóta már nem is olyan kislány, mivel már öcsém is elmúlt 18 éves.
24/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem adnám a lányomnak. Hogy becéznék szegényt? Jani? Vagy Jancsi? Tuti ezzel piszkálnák a suliban.
25/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem adnám a sajátomnak.
26/30 anonim válasza:
én sem adnám. először azt sem tudtam, hogy egyáltalán lánynév! utána kellett néznem! valóban a János becézése, legalábbis több János ismerősöm is van, akit így becéznek.
nem adnám a lányomnak semmiképp.
27/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, akkor már inkább Janka. Nem is tudtam, hogy van ilyen név is.
28/30 anonim válasza:
Nagybátyám lányát így hívják Jana Hanna...fura egy picit, de nekem nincs olyan név amire azt mondanám, hogy csúnya
29/30 Gergely Ág válasza:
Igen, én adtam! Szerintem különleges, szép név! Sosem jutott eszembe róla, hogy esetleg férfinév lenne... Anno mikor megismerkedtem párommal és először mentünk Horvátországba nyaralni, mindig Jana vizet ittunk :) ott dőlt el, ha egyszer lányunk lesz... :) És az lett :) Nekünk csodás, szép emlék, hogy akkor, ott ilyen vizet ittunk :) Akkor megtetszett mindkettőnknek! A jelentése is nagyon szuper és nem utolsósorban illik a csöppséghez!
30/30 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kicsihez! :) Szép nevet kapott.
2011. dec. 25. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!