Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » NT szűrésre jó, ha 13+1...

NT szűrésre jó, ha 13+1 naposan megyek menstruáció szerint?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen kiakadtam, most vettem észre, hogy 13+1 napra adtak időpontot :( én úgy tudtam csak a 12. héten csinálják. Meg hogy később rossz eredményt kapok. Őszintén szólva torkig vagyok az egésszel. :( kikészítenek ezzel, hogy nincs időpont, meg hogy nem tudnak számolni. Mással is ez volt???

2019. júl. 9. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
No para, nekem 13+2 naposan csinálták. Belefér a határidőbe.
2019. júl. 9. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
És az se baj, ha nagyobbnak mérték az UH-n a babámat? 11+2 naposnak mérték 10+9-en. Nem tudom melyik a valós.
2019. júl. 9. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2019. júl. 9. 21:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Annyira kikészítettek ezzel a rohadt NT szűréssel, mindenki mást mond, hárman elküldtek a pics@ba. Legszivesesebben rájuk borítanám az asztalt.

2019. júl. 9. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 13+3 naposan tudok menni, így kaptam időpontot. Hát kíváncsi leszek. (Mentem hamarabb, volt időpontom a 12. héten, csak nem volt aki megcsinálja.)
2019. júl. 9. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Na ez a bajom nekem is. Attól is félek, hogy vacak lesz az érték és majd mehetek amniora az ő f**zsaguk miatt. Annyira elegem van az egészségügyből :(
2019. júl. 9. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

"Attól is félek, hogy vacak lesz az érték és majd mehetek amniora az ő f**zsaguk miatt."

Az NT értéket a CRL-hez mérik. Ha túl nagy a CRL, alapból nem is értékelhető a mérés.

És amúgy 84 mm-es CRL-ig lehet megcsinálni, ami 13+6 nap...

Bármilyen hihetetlen, az egészségügyben sem csak dilettns idióták vannak. Azért akkora adtak időpontot, mert akkor meg lehet csinálni...

2019. júl. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!