Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nincs velük...

Mit csináljak, ha nincs velük az apjuk a láthatáson?

Figyelt kérdés

Több éve váltunk el, a gyerek mindig szerettek menni az apjukhoz. Kb fél éve mindig úgy jönnek haza, hogy nem is volt otthon az apjuk. Elvitte őket pénteken és szombat, vasárnap is dolgozott.

Kértem az exem, hogy akkor vigye őket akkor, amikor nem dolgozik, mert ennek így semmi értelme, de nem viszi őket máskor.

Ilyenkor mindig az exem élettársával vannak, mai nem gond, mert őt is szeretik a gyerekek, de nem vele kéne lenniük, hanem az exemmel.

2019. júl. 9. 18:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges feszegetni, csak te leszel a köcsög ex, akinek semmi se jó. Nálunk is ugyanez megy. Megmondtam a gyerekeknek, hogy ne nálam panaszkodjanak, hanem az apjuknál, én felőlem mehetnek amikor akarnak.

Pihenő napon inkább pihen. Azt meg a gyerekektől nem tud. Csak tudnám, mi abban a fárasztó, hogy amíg ő netezik vagy filmet néz, addig ők tableteznek. Egyszer nem voltak közös programon 5 év alatt.

2019. júl. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!