Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti milyen márkájú virslit,...

Ti milyen márkájú virslit, sonkát, felvágottat adtok babátoknak? 1 évesemnek szeretnék adni de olyat amiben nagyrészt hús van.

Figyelt kérdés
Sajnos Lidl, Tesco, Auchan tőlünk 30 kmre van, anyagilag nem tudom megtenni hogy felvágottakért 60 km-ereket utazzak. Így olyan általános, de jóminőségű termékeket keresnék mint pl. Kométa, Sága stb. amit még tudok venni Sparban vagy Pennyben. Ti milyet adtok babátoknak?
2019. júl. 8. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Ezekből se mind jó minőségű.

A nagyobb Sparokban viszonylag jó a választék, nézd végig, melyiknek a legmagasabb a hústartalma.

A gyerekeknek árult se feltétlenül jó, valamelyik márka gyerekvirslijében kevesebb a hús mint egy átlag bécsi virsliben és borzasztó íze volt.

A Sparos húspultok elég jók, ott is megkérdezheted.

A Pennyben nen tudom mi van, a Lidls felvágottak pl. jók, a májkrémük is.

Gondolom mindenhol van magas hústartalmú, ha megfizeted.

2019. júl. 8. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Lidl-ben szoktam venni, Pikok márkájú kölyökvirslit, sonkafelvágottat, nagyon szereti a babám . 1 hónapban 1-szer elmegyünk bevásárolni kB 20 km-re. Van hogy lefagyasztok egy zacskóval a virsliből és, ha kell kiolvasztom, megfőzöm neki, jó minőségű, nincs tele adalékokkal.
2019. júl. 8. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Bár már nem vagyok kisgyerek, de bevallom eléggé válogatok a felvágottak közt. Nem szeretem amin zsír van, vagy látszik hogy bele van darálva a porcogó, csakis a szín húst szeretem. A Penny-ben nagyon jó felvágottak vannak, mivel ilyen válogatós vagyok így csak azt eszem mdg amit ott lehet kapni.
2019. júl. 9. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ha megnézed az összetevőket. De nem rég emelték a kötelező hústartalmat, így a javarészt szója "virslik" eltűntek, vagy már nem virsli néven futnak. Ugyanez a helyzet a párizsikkal is :)
2019. júl. 9. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Pennyben szoktam venni saját márkás sonkát, virslit de nem feltétlen gyerekverzióban..

Ha van időm sütök stefánia vagdalthoz hasonló húskenyeret tojás nélkül, csirkemellett vagy egyben sült husikat és azt adom neki pl szendvicsben.

De ilyen párizsit sosem.

2019. júl. 9. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Gála felvágottak
2019. júl. 9. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!