Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen felvágottat adtatok...

Milyen felvágottat adtatok először babátoknak és mikor?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 09:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sága füstölt pulyka párizsit 10-11 hósan kb. előtte úgy 9 hósan csirkesonkát.
2010. szept. 10. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
13 hónapos elmúlt de még nem evett felvágottat. Nem is fog egyelőre.
2010. szept. 10. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
majdnem felvágott: FÜSTLI virsli. olyan 10 hónapos lehetett
2010. szept. 10. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Prágai sonkát (csak mert remélem abban nincs túl sok adalékanyag) csipegetett már 11 hós kora körül. De nem sokat. Amúgy 2 éves korig nem javasoltak a húskészítmények. Olvasd csak el, mi van egy rúd párizsiban! Nekem attól is elment a kedvem, hogy mi megegyük...
2010. szept. 10. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Csirkemell sonkát, jó minőségű virslit!
2010. szept. 10. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
én mindezt egy éves kor után tettem, de szerintem már előbb is lehetett volna, úgy 10 hósan, hiszen húst is evett már
2010. szept. 10. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
kb 1 éves korától kap, kizárólag jó minőségű sonkát.
2010. szept. 10. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

csak amíg a húsban nincs só, tejsav, szójafehérje, trifoszfátok, polifoszfátok, difosztát, aroma, nátrium-nitrit és szőlőcukor, addig az előttem lévő jóminőségű és drága pulykamell sonkában van. Ezek egy 1 éves gyerek számára mérgek, amik elraktározódnak a májban.

Arról nem is beszélve, hogy a nagyobb ételszennyezéseket mindig eltusolják, a múltkor a PICK szalámiban (4500 Ft/kg) találtak lisztéria baktériumot. Csak valahogy erről nem szólnak a hírek...

2010. szept. 10. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is bazinagy különbség van a hús és a húskészítmény között. Én inkább gyártottam a kisfiamnak (1 éves lesz hamarosan) kacsamájból, sómentes fűszerből és krémsajtból májkrémet és azt kentem neki a kenyérre.
2010. szept. 10. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt én is elmentem.
2010. szept. 10. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!