Milyen apróságot vihetnék a kórházba a frissen szült anyukának? Ti kaptatok valamint? Minek örültetek volna?
Figyelt kérdés
A babának természetesen viszek ajándékot, de szeretném anyukát is meglepni valamivel.2019. júl. 8. 08:44
1/11 anonim válasza:
vmi nasi, rostoslé,legalábbis én ilyeneket kértem amikor kérdezték mit hozzanak,
2/11 anonim válasza:
Én majd megvesztem egy sajtburiért...... Tudom, nem a legegészségesebb, de akkor életmentő volt. Amúgy tapasztalat, hogy annyi mindennel elhalmozzák a frissen szült anyukákat, hogy egy egész raklapnyi kajával/itallal megy haza. Egyszerűbb kérdezni!
3/11 anonim válasza:
Gyümölcslének, házi készítésű sütinek/édességnek, gyümölcsnek örültem, mikor még bent voltam.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is kérdezz....kb. 4 doboz gyümilevet hoztam haza bontatlanul....pedig naponta megittam egy dobozzal.
5/11 anonim válasza:
Én is megkérdezném a helyedben.
Három gyerekem van, minden szülés más és más volt, és a szülés után is mást igényeltem mindhárom esetben.
Elsőnél ananászlé minden mennyiségben. A másodiknál semmi nem kellett, csak a férjem, a harmadiknál hamburger. 😃
6/11 anonim válasza:
Én gyümölcsnek, vagy valami édességnek örültem volna. De a legjobb, ha megkérdezed.
7/11 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy kérdezz rá. 2x szültem, pl a karamalz ital jól jött tejserkentésre,meg a hamburger is :)
Rostos gyümölcslevet én nem ajánlanék, újszülötteknél hasfájást okoz.
8/11 anonim válasza:
Normális zsemle
Víz.napii 4 l ittam
9/11 anonim válasza:
A kórházban? Leginkább egy kis nyuginak örültem volna. Enni nem sok időm volt, meg amennyi kaját behotdtak nemhogy 3 napig de 3 hétig is kitartott volna. Kérdezd meg mi kell és tényleg csak azt vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!