Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen időközönként...

Anyukák, milyen időközönként lazítotok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy csak barátnős séta, esetleg egy rövidebb buli. Milyen gyakran jártok el és mennyi idős gyerek(ek) mellől?

Én 3 év után most voltam először kirúgni a hámból és picit bűntudatom lett, hogy friss ismeretségű embereknek azt mondtam, jól esik a pörgős gyerek mellől kicsit eljönni, meg milyen rég nem voltam buliban blablabla...

2019. júl. 7. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gyerek nélkül kimozdulni átlag havonta egyszer szoktam, ilyenkor megyek a barátnőimmel kvízre, utána be szoktunk ülni valahová még beszélgetni, általában csak azt vesszük észre, hogy már elmúlt éjfél :)

Plusz néha, ha van valami jó koncert, arra is el szoktunk menni, de olyan, ami érdekel is, az évente 1-2 alkalom. Meg évi 1-2 mozi még.

Férjemmel kettesbe viszont baromi ritkán tudunk kimozdulni, nem nagyon van segítségünk, úgyhogy ha az egyikünknek programja van, a másik marad otthon a gyerekekkel.

A gyerekek 3 és 11 évesek.

2019. júl. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!