Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen időközönként tisztítját...

Milyen időközönként tisztítjátok a baba orrát?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül orrszívóra gondolok, de lehet azzal is. Lehet orrspray, vagy segítesz neki zsebkedővel. Minden este lefekvés előtt? Vagy ébredés után is? Vagy csak amikor már nagyon muszáj? Van úgy, hogy napok is kimaradnak, mert nem fontos?

A válszban írd oda a baba korát is, kérlek. Vagy ha már nagyobb a gyereked, akkor csak azt írd te hogy csináltad.

Köszönöm!

2018. jún. 22. 19:24
 1/7 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege nem az, hogy hogyan csináljam – szándékosan nem írom le, nem akarom a válaszokat befolyásolni – hanem mások mit gondolnak, hogy tisztítják a gyerek orrát.
2018. jún. 22. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs megfázva akkor nem tisztítom neki semmivel, nem szokott fikás lenni. 13 hónapos lesz.
2018. jún. 22. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs megfázva, sehogy.

2,5 éves. Csecsemőkorában se volt ez másként.

2018. jún. 22. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
11 hónapos, utoljára 3 hónapos korában szívtam az orrát, mikor beteg volt. Tiszta az orra, nem szokott gond lenni.
2018. jún. 22. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:

17 hónapos és a 11 hónapos orrfolyós fogzása óta egyszer sem nyúltam az orrához.

Nem folyik neki, fürdéskor meg az arcmosás tisztítja annyira amennyire kell. Ugyanis a belső nyálkahártya szépen rendben tartja magát.

2018. jún. 22. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen csak ha beteg volt és be volt dugulva. Napszaktól függetlenül. Leszívtam. Ha nem beteg nem nyúlkálok bele.
2018. jún. 22. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Na en kivetel leszek. Sokszor "tisztitom" neki. Pici baba korától nagyon hamar száraz váladék keletkezett az orrában, amit orrszivoval 3mp alatt kiszippantottam, mert nagyon zavarta. Kb heti 2szer. De én is ilyen vagyok,hamar termelődik. Fújni tudja, de nem olyan erővel h kijöjjön, most 2 éves.
2018. jún. 23. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!