Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a fazon jól állhat egy...

Ez a fazon jól állhat egy duci kislanynak is?

Figyelt kérdés
[link]
2019. júl. 6. 21:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszi, a kislanyomnak ez nagyon megtetszett, ugyhogy remélem jól fog állni neki. Ha nagyon nem jo akkor van B verzió is, mert vettem neki kék csipkeruhat pár ezerért, de jobban örülne ennek a csinosabbnak. és mivel el van keseredve az alkata miatt így pláne örülnék ha jól lenne ra. bőre az kreol színű, ezért szerintem a szín az jo
2019. júl. 7. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne legyen elkeseredve :) biztos nagyon szép kislány és mindenki ugy szép ahogy van!
2019. júl. 7. 21:14
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi, aranyos vagy.. 😊
2019. júl. 8. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
az én lányom is ennyi idős, 140 centi és 40kiló..és nem kövér egyáltalán, van minden rajta, viszont mozog is mazsorettezik, a ruha biztos jó lesz rá amugy én is ráadnám ezt a cuccost :)
2019. júl. 8. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
ja és annyit kihagytam hogy ő neki már rég nem jó a 152-es... s /m méretet hord fazontól függően,. nyilván gebe sose lesz mi sem vagyunk azok az apjával..
2019. júl. 8. 08:52
 16/19 A kérdező kommentje:

köszi neked is!

ő sem kövér..,ezért utalom is ha ezt a szót használják..

van persze pocakja, ami zavarja őt. de szerencsére az orvos is azt mondta hogy ő mėg nem az a kategória akivel nagy gond van. azon vagyunk hogy ne hizzon már, es remélhetőleg elnyúlja.

2019. júl. 8. 09:01
 17/19 anonim válasza:
Szerintem pont jól fog neki alni, hiszen nem tapad annyira a hasához. Biztos nagyon édes lesz benne :)
2019. júl. 9. 23:36
 18/19 A kérdező kommentje:

köszi! 😉

jövőhetre meg is jön..

nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz rajta..

2019. júl. 10. 08:09
 19/19 A kérdező kommentje:
ma jött meg a ruha, és szerencsére ėlőbe is szép, és jól is áll neki
2019. júl. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!