Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak a tapadó szomszé...

Mit csináljak a tapadó szomszéddal?

Figyelt kérdés

Az én kislányom 3,5 éves. A szomszéd kislány 7-8. Most kezdi majd a sulit. Igazából nem az a baj, hogy átjön. De kB minden nap átakar. Van, hogy itt is van. Mert ugye 1x 2x belefér.

Amúgy van egy 9 hós kisfiam is.

És hát ugye "viszi magával" mindenbe a lányom. Kicsit a viselkedésén is látszik.

És kicsit az anyja is olyan, hogy ez a had menjen már át a gyerek.

A kislány is, ha már meglát minket kint az udvaron, már szalad, hogy jön át. Mais úgy kellett visszaküldeni h legalább kérdezze már meg az anyját h átjöhet e.

A lányomnak meg még olyan nehéz megmagyarázni, hogy most nem. Múltkor is kezdte megérteni h ne menjen a kerítés hét, de a kislány csak addig kiabált neki míg odament, az se érdekelte, h én mit mondok.

Mit csinálnál átok? Azért rosszban sem szeretnék a szomszéddal lenni.

2019. júl. 4. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
A szülőkkel kell megbeszélni. Állapodjatok meg heti 1 alkalomban vagy ami nektek és nekik is megfelel.
2019. júl. 4. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Engem is idegesítene. Leszerelném azzal hogy most nem tudsz átjönni, mert nemsokára indulunk vásárolni/papához/altatni/stb. Heti 1 oké, esetleg 2, de állandóan ne.
2019. júl. 4. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Egyik héten jöjjön ő, másikon a tiéd menjen és akkor nem sokalsz be, illetve a szomszéd anyukának mond meg hogy most a kisebbik gyermeked miatt te nem tudsz az ő gyerekekre is figyelni.
2019. júl. 4. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk is van ilyen szomszéd gyerek. Én nem engedem be. Volt már olyan, hogy szó nélkül bejött (véletlenül nyitva volt az ajtó), akkor elküldtem.
2019. júl. 4. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
En is csinsltam kiskoromba, de nem volg gond elvileg, akihez jartunk nagyobb volt. Szerintem amikor lehet jatszanak, ha nem nem, mert mas dolgotok van, ezt erzekeltetni kell, talan az s fura hogy csak ugy at tud menni, igazabol nincs csaladom csak ez a velemenyem, ha nem problema jatszanak.. :)
2019. júl. 4. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Én is azt mondom: felváltva egyszer az ő gyerekük jöjjön át, másszor a ti gyereketek menjen oda. Most ez így nagyon úgy néz ki, mintha a szülők a maguk gyerekét folyton rád akarnák lőcsölni.

Viszont ha a két gyerek együtt jól érzi magát és nem tanítja rosszra a másik a tiédet, akkor legyenek csak együtt, amikor csak lehetséges!

2019. júl. 4. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a 7-8 éves kislány már van annyira értelmes, hogy megkéred, csak heti egyszer jöjjön. Nem nagy dolog. Ezzel el sem hajtod, de jelzed, hogy ne jöjjön annyiszor.
2019. júl. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!