Mit csináljak a tapadó szomszéddal?
Az én kislányom 3,5 éves. A szomszéd kislány 7-8. Most kezdi majd a sulit. Igazából nem az a baj, hogy átjön. De kB minden nap átakar. Van, hogy itt is van. Mert ugye 1x 2x belefér.
Amúgy van egy 9 hós kisfiam is.
És hát ugye "viszi magával" mindenbe a lányom. Kicsit a viselkedésén is látszik.
És kicsit az anyja is olyan, hogy ez a had menjen már át a gyerek.
A kislány is, ha már meglát minket kint az udvaron, már szalad, hogy jön át. Mais úgy kellett visszaküldeni h legalább kérdezze már meg az anyját h átjöhet e.
A lányomnak meg még olyan nehéz megmagyarázni, hogy most nem. Múltkor is kezdte megérteni h ne menjen a kerítés hét, de a kislány csak addig kiabált neki míg odament, az se érdekelte, h én mit mondok.
Mit csinálnál átok? Azért rosszban sem szeretnék a szomszéddal lenni.
Én is azt mondom: felváltva egyszer az ő gyerekük jöjjön át, másszor a ti gyereketek menjen oda. Most ez így nagyon úgy néz ki, mintha a szülők a maguk gyerekét folyton rád akarnák lőcsölni.
Viszont ha a két gyerek együtt jól érzi magát és nem tanítja rosszra a másik a tiédet, akkor legyenek csak együtt, amikor csak lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!