Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le róla?

Hogy szoktassam le róla?

Figyelt kérdés

Öcsém 11 éves,nekem pedig most született kisbabám 1 hónapja. Ha szépen,ha csúnyán hiába mondom neki,hogy az arcát,kezét ne puszilgassa állandóan és fogdossa. Egyszerűen nem érti meg. Akárhányszor látja,mintha direkt csinálná. És már nagyon ott tartok,hogy én fogom szájon ...

Van erre valami megoldás?

2019. júl. 3. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Te sem puszilgatod a babád arcát, kezét? Mert én igen...(7 hetes)

Ha nem fertőző beteg a testvéred és esetleg megkéred hogy mosakodjon meg, akkor miért ne puszilgathatná? Azért ne neveld burokban a gyereket. Annyi minden sokkal piszkosabb dolgot fog még a szájába tömködni pár hónap múlva....

2019. júl. 3. 10:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Azert mert megkeresm,mosson kezet elotte vagy barmi (miutan peldaul boltba voltak) es nem mossa meg. Ha allatoktol jott hozzank akkor sem es megharagszik az egesz csalad,ha megmerem kerni oket a kezmosasra,mintha nem is tudom mit mondtam volna akkora felhaborodast kelt ez a mondat. Meg az arcaba bele masznak es nem tudom toleralni.
2019. júl. 3. 10:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja értem, a kézmosással párom családjánál nálunk is gondok vannak, és rám is úgy néznek mint egy ufóra ha megkérem őket hogy mossanak kezet... Nem is értem hogy nem evidens ez valakinek... Én attól még minden alkalommal elküldöm őket kezet mosni, utáljanak érte, nem érdekel.
2019. júl. 3. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj,en hiaba kerem meg oket. :( barmire is. Akar egy pici dologra,azert sem ugy csinaljak.
2019. júl. 3. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem? Akkor köszönjük a látogatást, lehet is indulni haza. Csak következetesen. Ne hagyd már, hogy szarba se vegyenek, hát neked kell megvédeni a gyereked!
2019. júl. 3. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom! Tudom,de teljesen feleslges minden mert ha abba hagyjak egy ideig kezdik megint,mikor nem figyelek.
2019. júl. 3. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne állj a sarkadra, hanem tűrjed és ne itt picsogjál. Erre nem lehet mit mondani.
2019. júl. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!