Ha eltűnne a gyereked, soha nem kerülne elő, hogyan élnéd le az életedet ezek után?
Figyelt kérdés
Tehát semmi info nem derülne ki hogy elrabolták-e,vagy mi is történt vele valójában,csak nem jönne haza időben,és eltűnne.2019. júl. 2. 23:25
1/14 anonim válasza:
Amíg a szívem dobogna addig keresném,soha nem állnék meg. Élni sem tudnék nélküle.
2/14 anonim válasza:
Mint az első.
Semmi mást nem tennék csak keresnem Őt.
3/14 anonim válasza:
Nem adnám fel a keresését! Ha kell gyilkolnék is,hogy megtaláljam,levágnám a saját karom,kivájnám a saját szemem,ha azon múlna,hogy előkerüljön.
4/14 anonim válasza:
A keresésnek szentelném az életemet.
5/14 anonim válasza:
Egy ismerősünk kislánya eltűnt. Fél évig volt zombi szegény nő, és ott valami megváltozott. Utána sem lett jobban, de egyre többször hallottuk a szájából, hogy most már abban bízik, hogy nem el, mert azt könnyebben feldolgozná, mint azt, hogy szenved a gyerek :(
6/14 anonim válasza:
Ez a legrosszabb ami történhet a szülőkkel.Én megölném ha az elrablo nyomára bukkanék.Viszont ha soha nem találnám meg,abba belehülyülnék az 100%-ék!
8/14 anonim válasza:
Ha csak egy gyerek van: az összes pénzem magánnyomozókra költeném. Ha bántották a gyerekemet, akkor pedig az lenne a célom, hogy megöljem az illetőt, akár elkapták a rendőrök akár nem. Utána nem érdekel mi van velem.
Ha van másik gyermek, akkor muszáj valahogyan élni az életet, mert két kis lélek nem veszhet el...
9/14 anonim válasza:
Mi mást tehet az ember ilyenkor, minthogy sosem adja fel, amíg él várja haza?
Persze, ha elég erős, és nem roppan bele a fájdalomba (mert mondjuk csak az az egy gyermek van).
Van a városunkban ilyen gyermek, akit várnak haza 19 éve.
Én nem biztos, hogy képes lennék túlélni ezt.
10/14 anonim válasza:
A bátyám 16 éves korában 2 hétre eltűnt. Azt sem tudtuk, hogy él-e még. A szüleim majd bele őrültek. Én 11 voltam akkor. Iszonyú volt látni, hogy mennyire szenvednek. Nem kívánom senkinek azt a 2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!