Kislányomnak kiestek a fogai, mit adjak enni neki?
Igen tudom,a probléma hogy nem tud igy szinte semmibe se beleharapni.Megrágni tudja ha már eljut odáig.Egy ideig úgy próbálta,hogy a hátsó fogaival harapott,de annyira nagyra kellett nyitni a száját,hogy pár nap után kisebesedett neki és fájlalta.
Most egyébként falatokra vágók neki mindent,a kenyértől kezdve a húsiig.Csak gondoltam jó lenne már újabb pépesebb étel is.Tejbegrízen,joghurton meg pudingon kívül nem tudom mit lehetne csinálni.Elsősorban olyat ami nem édesség hanem rendes étel.De hát ha nincs más maradunk a falatkáknál meg a turmix és hasonlóknál.Fel fog azért nőni valahogy igy is :D Engem csak szimplán érdekel tudtok e valamit ajánalni.
Krémlevesek, azt mindenféle zöldségből lehet csinálni és nagyon finomak is! Amúgy hidd el hogy pár napon belül megszokja a fogatlanságit és nem is fogja zavarni.
Ha fáj Neki akkor meg kéne nézetni fogorvossal, már az is fura hogy 2 héten belül 6 foga kiesett. Nálunk ez sokkal lassabb folyamat volt mindkét gyereknél.
Bármit
Csak katonázd fel neki, hogy ne kelljen harapnia
Rágni hátul kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!