Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok és az egész...

Terhes vagyok és az egész család azt szajkózza, hogy vegyük fel a babaváró hitelt és/vagy csokot. Hülye vagyok tényleg, hogy nem akarom?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk gazdagok de örököltem egy családi házat van kocsim,munkánk a párommal,kis félretett pénzünk. Én úgy vagyok vele bármi történik ( kirúgják valamelyikünket netán válás) én akkor is egyenesben vagyok. Akinek semmilye nincs annak biztos jó lehetőség,de én így a hitelben csak a bizonytalanságot látom. (Családban sokan szívtak a svájci frank miatt)Mit gondoltok?
2019. jún. 29. 08:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Neked van igazad. Csak akkor élj a lehetőséggel, ha szükséged van rá. Egyrészt nagyon nehéz minden feltételnek megfelelni, hogy megkapd, másrészt meg semmilyen hitelbe, legyen akár milyen szépen hangzó kamatozású is, a hitel, az hitel, következményekkel jár, tehát ha nincs rá szükség, akkor nemhogy nem érdemes, nem szabad felvenni!
2019. jún. 29. 10:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de kinek mi köze hozza. Jól ertem felnőtt vagy.. na hat akkor???!?!???
2019. jún. 29. 10:24
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem pedig butaságot csinálsz. Ki mondta, hogy a babaváróhitelt el is kell költeni?! Nem ismeritek a megtakarítás fogalmát?! Felveszitek a hitelt és vesztek belőle állampapírt, amiből a kamatnyereség tiszta haszon. Ha baj van, akkor a papírokat eladjátok és törlesztitek a hitelt. Szerintem ez nem rakéta tudomány és ha nem vagytok analfabéták, akkor veszélytelen is.
2019. jún. 29. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Egyebkent en tok kivagyok mar ezeken a kérdéseken akadva. Miért kell ezen allandoan vitatkozni? Van aki lakast akar van aki megtakaritast van aki vallalkozni, van aki nem tudja felvenni van aki nem akarja (es kb karacsinyig sorolhatnam) egy a lenyeg mindenki azt csinál amit akar. N is ertem ezt..

a, ki miert erez letjogosultsagot arra, h mas penztarcajaban dúrjon? En dolgom ha nekem kell es az is ha nem, aztan az is ha kell, hogy mire.

b, ez felnőtt HAZASPAROKNAK van. Tehat mi lenne ha a felnőtt házaspárok egymással felnott hazaspar szintjen megbeszélnek. Bocsi kerdezo de mint fentebb irtam megis mi a f@xom kozom van nekem ehhez. Hat beszeld meg a rokonsagoddal ha mar ennyire meg kell vkivel. Jo sok bajod lesz az eletben meg ha mindenbe hagyod h belekotnyeleskedjenek

c, ezzel a nyomorult hitellel kapcsolatban eszrevettetek mar, hogy mindig qrvaanyazas meg egymas becsmerlese a komminikacio vege? Most lehet itt nem, de mivel kb a-tol zséig minden szart megkerdeztek mar rola itt (meg kb mindenhol) olvastam mar par okoskodo kis seggarcot aki nem ergi meg hogy azt aki fel akarja venni nem fogja meggyozni itt, hiaba frocsog a habzo nyala hosszú sorokon keresztül.

Mar komolyan mondom gaz. Miert nem lehet elfogadni a masik ember velemenyet de foleg ebben a temaban.

2019. jún. 29. 12:27
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Ne vedd fel semmiképp. Miért adósítanátok el magatokat ha nincs is rá szükség! Mindig van valami kiskapu/mikrobetűs stb rész amire hivatkozva tologatják a határidőket meg növelik a visszafizetendő összeget.

Üdv: egy korábban "bedőlt devizás" aki szintén nem hajlandó még 2 gyereket szülni csak hogy meglegyen a 3 és hitellel kiválthassa a korábbi bedőlést...

2019. jún. 29. 13:18
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van. A gyereket 20-25 évre vállalod, nem a FIDESZ kormány családpropaganda időtartamára.
2019. jún. 29. 13:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Én biztos vagyok benne, hogy egy pár év múlva ugyanaz lesz ezzel, mint a deviza hitellel.

Kérdező, neked van eszed egyedül a családodból. Nehogy felvedd!

2019. jún. 29. 16:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy szükség van-e rá, nem nagyon jár ez rászorultsági alapon. Az számít, hogy hány gyereket vállalsz. Utólag is felvehető, nem kell játszani a jóst.
2019. jún. 30. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a kormány egy tollvonással meg tehet bármit.

Nagyon jól látod. Nem kell neked ez a lehetőség.

2019. júl. 2. 11:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat
2019. júl. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!