Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két évesnek hány szót kell...

Két évesnek hány szót kell tudnia a státusz vizsgálaton?

Figyelt kérdés

23 hónapos a lányom és öt-hat szót mond, a többi hangutánzó .

Kell aggódnom?

Rengeteget mesélünk, verset olvasunk, énekelünk.

2019. jún. 28. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt az összes kérdőív fent van.

Nem fogják megszamolni hány szót tud mondani, azt nézik, hogy elkezdett-e már kommunikálni akár a maga módján is. Nem kell aggódni.

2019. jún. 28. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fiam ennyit se tudott 2 évesen. Senki nem mondott semmit, csak hogy így 2,5 évesen is kell vinni státusz félére. Akkor se beszélt többet, elkezdtük fejlesztésre hordani. Hogy ettől vagy nem nem tudom de 3 hónappal később napi min 10 új szava volt és néhány hét alatt mondatokban beszélt.

A kicsit szerdán vittük 2 éves státuszra, azt hiszem annyit kérdeztek beszél-e 2 szavas mondatokban és hogyan nevezi magát. De mondom, a fiamnál simán behúztuk, hogy nem, és nem problémázott rajta senki. Szóval nem kell aggódnod.

2019. jún. 28. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod, enyém se beszél, 24 hónapos. A védőnő azt mondta teljesen értelmes kislány, nem baj, hogy nem beszél, meg kellett mutatnia pár dolgot egy könyvben és a testrészeit, mindent tudott, nem baj, hogy nem mond szinte semmit.
2019. jún. 28. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A papír szerint elég sokat, sőt egyszerű mondatokat kell(ene) képeznie! Az én kisfiam 24 hós, hónap közepén voltunk státuszon és kb úgy vagyunk mint ti. Kérdeztem hogy most mi a teendő, mert nem akarok úgy járni mint tavaly az egyik ismerősöm, akit csak 3 évesen küldtek tovább vizsgálatokra ahol kiderült hogy korai fejlesztés kellett volna neki de ebből az időből már kifutott. Erre azt mondták, hogy akkor vigyem vissza 2,5 évesen ha még mindig nem beszél. De először azt mondták csak 3 évesen vigyem, csak aztán rákérdeztem erre az általam ismert esetre...
2019. jún. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!