Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit jelent a táppénzes papíron...

Mit jelent a táppénzes papíron, hogy átmenő?

Figyelt kérdés

Terhesség miatt vagyok állományban. Biztos egyértelmű a válasz, de most vagyok életemben először táppénzen. Május 20-án vettek állományba, és az van a papíron, hogy:"kereső képes: átmenő 7 hét."

Tehát akkor júli 7-ig tart a táppénz? Mert úgy számoltam, hogy akkor telik le a 7 hét.

Bocsi, ha tök hülye kérdés, de annyira új most nekem még minden, bizonytalan vagyok mindenben.

2019. jún. 27. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Úgy tudom azt jelenti hogy nincs lezárva átmegy a következő hónapba is! Gondolom szülésig táppenzen vagy, és így nem zàrják le csak mindig hónap végén adnak egy átmenő papírt.:)
2019. jún. 27. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az átmenő és a 7 (hét) két külön sorhoz tartozik.

Az átmenő azt jelenti, hogy nem vagy még keresőképes.

A hét pedig azért van ott, mert az állományba vételi hét napot igazol (pont ezért nem is kell tölteni, ha tovább keresőképtelen valaki).

Munkakört írtak rá? Mert január óta kötelező, de elég hanyagul kezelik a rendelőkben.

2019. jún. 27. 09:31
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Így van a papíron, tehát nem 7 nap, hanem 7 hét. Azért nem is értek semmit. Szóval akkor nem május 20-tól kell számolnom 7 hetet, és akkor addig tart?

Kéne most mennem még hónap végéig új állományos papírért?

Rajta van egyébként a cég neve, ahol dolgozom, és a munkaköröm is.

2019. jún. 27. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Oda van írva, hogy betűvel is... Ennyi

Az 7 (hét) nap.

2019. jún. 27. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez csak 7napra szol ilyet kaptam en is eloszor.
2019. jún. 27. 10:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van, nagyon benéztem🤦‍♀️

Köszönöm szépen nektek!

2019. jún. 27. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!