Mi a véleményetek az Ivica, Veszna, Majdána, Miroljuba, Aneta, Dusica nevekről?
Ha az egyik szülő nem magyar akkor nem lesz "illegális" Magyarországon te nagy okos. Egyesek komolyan úgy tesznek mintha telibe orrba vágnàk őket ha elolvasnak egy külföldi nevet, tiszta idióták...Mintha a szánalmas, korrupt országotokon kívül nem lenne élet. Na mindegy.
Nekem a Majdána nagyon tetszik így leírva, de a Miroljuba-t és a Dusica-t is el tudnám képzelni.
Nem tudom a ti esetetekben lehet-e 2-nél több nevet adni. Ha igen én Majdána Miroljuba Dusica nevet adnám neki egyszerre és a Majdánát használnám.
És mielőtt kapkodnàtok a szívgyógyszeretek után,hogy "úristen hosszúnév,úristen hosszúnév", közölném hogy külföldön szinte mindenkinek 3 keresztneve van, pl. "György herceg" teljes neve Goerge Alexander Louis, "Sarolta hercegnő" meg Charlotte Elizabet Diana,mégsem haltak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!