Elférne még egy gyerek?
Nekem fontos a kulon szoba, de 3-4ev, amig kicsik, siman vallalhato.
(Kisgyerekkent imadtam a noveremmel a kozos szobat, kamaszkent mar el nem viseltuk volna egymast)
Annyira tetszik, hogy az összes hasonló kérdésnél készülnek menni nagyobb házba.
Amúgy, én várnék, és ha fix az új ház/szoba, akkor vállalnék újat.
Szerintem leginkább kiskamasz kortól fontos.
Nyilván mindenki szeretne, akinek nem volt, ugyanakkor én pl kistestvért szerettem volna, csak nem lehetett. Több barátnőm is testvérrel egy szobában nőtt fel. Egyiküknél 3 vegyes nemű testvér egy szobában. Másiknál 2 hasonló korú, egymással jóban lévő lánytesó volt egy szobában. Az előbbi kinlódott (de kedves, társaság szerető, sikeres családanya lett), másik meg szerette a helyzetet. Néha biztos jó letz volna neki is szoba, de nem azon az áron, hogy bár ne lett volna testvére.
Akárhogy élsz, a gyerekek mindig vágyhatnak vmi olyanra, amit nem tudsz megadni. Külföldi nyaralás, nagyszülők, ha nagyvárosban éltek, akkor kert és fordítva. Ez is része a személyiségfejlődésnek, hogy megtanulják elfogadni a család körülményeit. Normál keretek közt ez nem gáz.
Szóval szerintem vállald be nyugodtan a babát, a családi ház zűrös, az èpítkezés eltolódik, terhesen és kisbabával szívás (ezt meg én tudom). Csak tegyél meg mindent a nagyobb gyerekek nyugalmáért, és hogy legyen egy kis saját tere mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!