Másfél éves kislányom beleevett a macskatápba. Vigyem orvoshoz?
Törvényi előírás, hogy a kutya/macska tápoknak emberi fogyasztásra is alkalmasnak kell lenniük, ha esetleg beütne valamilyen katasztrófa.
Szóval nem kell parázni.
Tényleg valahogy úgy van ahogy a #3-as írta. Még kamaszkoromban olvastam is a tasakon, hogy háború esetén fogyasztható.
Amúgy én egy időben mindig megkóstoltam az új száraz tápot, amit vettem a cicámnak. Persze csak a szárazat! 🤣
Amúgy vicc a kérdésed, tényleg ennyire vagy önálló? Kíváncsi lennék hányszor terheled az ellátó rendszert feleslegesen.
Unokatesóm imádta a száraz kutyatápot. Volt valami kakaós ízesítésű, mindig felete... Semmi baja nem lesz a kislánynak, nyugi! Legrosszabb esetben egy gyomorrontás, kis hasmenés.
Segíts neki, hogy gyorsabban átmenjen rajta. Adj neki joghurtot, gyümölcsöket, sok folyadékot... ebben a dögmelegben úgyis ez a legjobb.
Mégis mibaja lenne?
Tedd magasabbra a tálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!