A mesenézés tényleg ördögtől való dolog?
Figyelt kérdés
Szerettem volna tv mentesen nevelni a gyerekem, mert sokat olvastam róla, hogy mennyire káros. A facebookon benne is vagyok a tv mentes csoportban, és látom, hogy igen sokan vannak, akik tv és egyéb kütyü mentesen nevelik a gyerekeiket. De elgondolkodtam azon, hogy mi a testvéreimmel, unokatesókkal, barátokkal nagyon sok tv-t néztünk, főleg a nyári szünetben. De egyikünk sem lett figyelemzavaros, hiperaktív stb, mindannyian jól tanultunk, diplomás emberek lettünk. Szerintem már a mi korosztályunk (most 30) is elég sokat tv-zet és nem igazán voltak az osztályban hiperaktív gyerekek, nem is ismerek egyet sem. Most viszont mindenhol azt olvasni, hogy tanulási nehézséget, hiperaktivitást okoz a sok mesenézés. Ti mit gondoltok erről? Tényleg születtek valódi tanulmányok, kutatások erről, vagy csak a brit tudósok szerint káros..? Nyilván nem arról van szó, hogy le kell ültetni a gyereket a tv elé egész napra és tojni a fejére, de ha mondjuk megnéz egy 1,5 órás Disney mesét minden nap, közben az udvaron is játszik és okos, értelmes gyerek, akkor miért ártana már neki a mesenézés?2019. jún. 18. 10:04
11/13 anonim válasza:
Csak azt írtam amit te magadról. FB csoport meg gyakorisága, ezeket TE magad írtad. Ezek alapján nem erőltetém a gyereknél sem a képernyőmentes nevelést mert az anyjától meg nem azt látja. De úgy látom betalált....
13/13 A kérdező kommentje:
Tudod mi talált be? Hogy itt egyszerűen minden kérdésnél jön egy gyökér, aki leosztja a kérdezőt. Azért mert van facebookom, és ide is írok én állandóan a neten lógok és netfüggő vagyok? Miről beszélsz? Honnan tudod?? Amíg alszik a gyerekem napközben, akkor olvasgatok a neten, hogy bővítsem a gyerekneveléssel kapcsolatos tudásom. Ezért lennék szar internetfüggő? Egyszerűen szánalmas, hogy mindenki kötekedni jár ide, mert értelmesen nem tud se gondolkodni, se érvelni.
2019. jún. 18. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!