Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Egy kislányunk, és egy kisfiunk lesz, ikrek.

A lányunknak a Róza nevét szeretnénk adni, Rózi-ként becézve.

A fiunknak a Zsombor név eddig a nyerő, Zsombi-ként becézve.

Mit gondoltok róluk? Esetleg tudtok még olyan neveket mondani, amik hasonlók, és nincsenek benne 100 leggyakoribb névben?

2019. jún. 15. 17:50
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
39%
Nekem egyik sem tetszik es a kornyezetemben mindketto tucatnev. Ami engem nem zavar mondjuk, a hangzasuk miatt nem adnam oket soha.
2019. jún. 15. 20:12
 22/37 anonim ***** válasza:
35%

Nekem a Róza is nagyon öreglányos, és cigányos is. A Zsombor pedig tucatnév lett

Bocsánat.

2019. jún. 15. 20:36
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

Az en fiam Zsombi es nem bántam meg imádom a nevét is :)

Kicsit tenyleg sok van belőlük, ezzel a születése utan szembesültem, mivel azota több gyerekkel találkozok orvosnál pl.

Róza is szép, Rozália van a családban, nekem ugy kicsit jobban tetszik.

2019. jún. 15. 20:43
 24/37 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szép a Róza és a Zsombor is. Lehet, hogy öreges, de nekem a Rózsa is tetszik :)
2019. jún. 15. 20:58
 25/37 anonim ***** válasza:
78%

Én egyiket sem adnám, de elfogadható mindkettő.

A Zsombor azért elég népszerű, arra készüljetek fel :) Rózának hívják az egyik barátnőm lányát is, de azért abból még nincs rengeteg.

2019. jún. 15. 21:17
 26/37 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, a 2019-es listát 2020-ban készítik el, mivel addig folyó év van ...

Mindkettő bőven benne van a top 100-ban, ami nem értem miért probléma. Zsombor talán már kezd kifutni, a Róza meg inkább "feljönni", Nekem egyik sem tetszik kifejezetten, de mindkettőt ismerek baba és bölcsis korosztályból, viszont kiváncsi vagyok hány olyan nevet tud bárki mondani, ami jól hangzik és nincs benne a 100-ban.

2019. jún. 15. 21:39
 27/37 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem szép nevek, nekem tetszenek. :) Ne tartson vissza, hogy benne van-e az első 100-ban, ha egyébként tetszenek. Én is dilemmáztam, hogy felkapták az általunk kiválasztott neveket, de végül maradtunk azoknál.
2019. jún. 15. 22:28
 28/37 anonim ***** válasza:
28%

A Zsombor nagyon klassz.

A Róza nekem nagyon nem tetszik, biztosan nem adnám.

Esetleg a Zsombor mellé Zsófi?

2019. jún. 15. 22:59
 29/37 anonim ***** válasza:
87%
Végre normális nevek nem olyanok amikről azt se lehet tudni férfi vagy női név-e, meg nem a most divat nyakatekert nevek.
2019. jún. 16. 17:57
 30/37 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő tetszik, boldog babavárást!
2019. jún. 20. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!