A Teodóra nevet tönkreteszi az ásványvíz márka?
A Teodóravíznek szappan íze van, mi nem szeretjük, szerintem nem népszerű, másoknál is ritkán látok.
Van Teodóra ismerősöm, a név nagyon szuper, az ember kevésbé, én inkább rá asszociálok.
Egyébként a lányom Zoé, és mikor először futott bele a Zoé vízbe, rendkívül boldog volt, hogy ki tudta betűzni a nevét, vagy szereti hallani a reklámokban/filmekben, hogy másokat is így hívnak(ovis).
Szerintem csak a tiniket zavarja az ilyesmi, de őket minden zavarja, szóval nem gondolnám, hogy lehet belőle nagyobb trauma, mint másból.
Ráadásul tinikorban a szexpoénok menőbbek, szóval szerintem eszükbe sem fog jutni.
Ha Dorkának becézitek, akkor meg pláne nem.
Szerintem egy Rebeka(Ribi) vagy Veronika (Ver) esetleg Emma(Kiveremma) névvel jobban kiszúrsz a gyerekkel, mint egy Teodórával.
Illetve a beszélő nevű gyerekek inkább a célpont tárgyai kisiskolás korban.
14, én kislányom is Zoé, és mi sokszor veszünk Zoé vizet :) De egyik nap a fiam felkiáltott a Renault Zoe reklámra hogy jééé a hugi is Zoé, mint az új autó!
Kérdező, felesleges ilyesmivel foglalkozni, minden névről lehet valamire asszociálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!