Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van egy 5 éves fiam és néha...

Van egy 5 éves fiam és néha nehezen tudom megoldani hogy amíg orvoshoz megyek pár órát vigyázon rá valaki, valakinek valami ötlet hogyan lehetne egyszerűbb?

Figyelt kérdés
Tartós beteg vagyok és nem tudom magamal vinni, viszont a családba se mindig érnek rá
2019. jún. 11. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha megmondod az óvodában, hogy orvoshoz van időpontod, nem létezik, hogy nem tartják bent délutánra a kisfiút. Ők is emberek. És egy ötévessel meg is lehet beszélni, hogy ma kivételesen bent kell aludnia ezért és ezért.

Jobbulást!

2019. jún. 11. 17:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindent ❤️
2019. jún. 11. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem csak délelôtt lehet bent. Én is itthon vagyok, mégis álfalában délután is bent van a lányom. Sőt, az ovónő mondta fél év után, hogy most már aludjon ott (kiscsoportban.)
2019. jún. 11. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:

"Jár oviba, de csak délelőtt maradhat bent mivel nem dolgozok"

na ez az, ami kiveri nálam a biztosítékot. A gyerek óvodás. Nem félnapos ovis, hanem ovis... teljes értékű.

Azért, mert nekik derogál +1 gyereket altatni, nehogymár ti szívjatok!

A fiam az oviban a délutánokat élvezte a legjobban. Oké, aldni nem szeretett, de utána volt a legjobb játék, akkor köttettek a legnagyobb barátságok, és akkor kezdődtek az első saját programszervezések is, hogy ki, melyik játszótéren, kivel...

2019. jún. 12. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Hagyd az oviba mikor orvoshoz kell mennyél.
2019. jún. 12. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
15 már leírták előtted öten, a kérdező megköszönte és meg lett oldva a dolog.
2019. jún. 12. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!