Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mindenképp...

Ilyen esetben mindenképp abortusz szükséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy hónapja operáltak VATS eljárással ptx-el, kiváltó oka a légmellnek egy régi tbc-s szövet, ami gyulladt volt így azt is eltávolították (NEM aktív fázisú volt)

Úgy néz ki hogy várandós vagyok, elmaradt az eddig halál pontos menstruációm,(6 napja késik) de holnap mindenképp csinálok tesztet. Az a helyzet hogy 3 hete gátló szereket szedek (sural, pirazinamid, rifazid) és azt olvastam ilyen gyógyszerek mellett nem tartható meg a baba. Igaz ez?? Beteg lenne a baba? :(

2019. jún. 10. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Az abortuszra nem kötelezhetnek, olyan nincs, hogy szükséges, legfeljebb javasolt.

De ezt egy szakorvossal kell megbeszélni, hogy mekkora a kockázata a terhességnek, illetve mennyi a valószínüsege, hogy a gyerek sérül - és utána ezek ismeretében neked (meg a párodnak) kell dönteni, hogy megtartjátok-e.

2019. jún. 10. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem kötelezhetnek rá, rosszul tettem fel a kérdést. Mindenképp rohanok orvoshoz amint pozitív a tesztem. Köszönöm szépen a válaszod!
2019. jún. 10. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem amíg nem pozitív a teszt, addig ne idegeld magad feleslegesen. Lehet, hogy a kezelések és a stressz miatt késik.
2019. jún. 10. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Ezek kemény és toxikus gyógyszerek, amiket hónapokig kell szedni. Szóval szerintem indokolt.
2019. jún. 10. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2019. jún. 11. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A gyógyszerek miatt is késhet.
2019. jún. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!