Titeket nem irritál Ördög Nóráek youtubos rongyrazasa?
Figyelt kérdés
Mintha olyan sokan megtehetnék hogy ennyi helyre viszik a gyerekeket. Miért kell ezt közszemlére tenni? Mire jó?2019. jún. 9. 08:08
11/19 anonim válasza:
Boldog embert nem irritálja más rongyrázása. Valami a Te életedben nem stimmel, ha ez ennyire bánt. Feleslegesen elpazarolt idő ez az életedből.
12/19 anonim válasza:
Az 1nek igaza van, èn mondjuk mèg 1 percet sem làttam belőle, de az a nő magàban irritàló nem kell hozzà mèg a csalàdja is...
13/19 anonim válasza:
Szerintem meg egyaltalan nem zavaró.Neha szoktam nézni.Most teges megis miért irrital?Azért csinaljak ezeket a blogokat 1.mert ahogy szerintem sok mas ember szerint is szeretnek megőrizni az emlekeket es megorokitik,2.sokakat érdekel nyilvan ezért toltik fel oket.Idegesit akkor nem nezed,le lehet tiltani valahogy biztos h ne lasd a videókat.Irigynek meg lehet lenni nyugodtan,de semmit nem ersz el vele.En peldaul szeretem nezni,aranyosak a gyerekek,es igy ha mi nem is tudunk enniy helyre elmenni legalább ok megmutatjak es kapunk egy kis ízelítőt.A gyerekeim is eloszeretettel nézik es nem nyavalyognak h jaj amya mi miért nem megyunk oda.
14/19 anonim válasza:
Ugye tudod hogy mikor mit dob fel a YouTube meg a Google amit már néztél előtte vagy rákerestél előtte. Érdekes, hogy sosem néztem de sosem jön fel.
15/19 anonim válasza:
Egyébként meg megdolgoztak mind a ketten , ő is és a férje is azért amijük van. Ezeknek az utazásoknak nagy része szponzorált, a szponzort is meg kell nyerni.
Egyszerűen csak irigy vagy, hogy téged, Kisguci Illésnét nem keres fel az X utazási iroda hogy adjon egy utazás cserébe ha végig videózod.
Egyébként meg nem tart vissza semmi hogy te is az ország leghíresebb fotósa legyél vagy az ország legkeresettebb műsorvezetője. Tegyél érte!
16/19 anonim válasza:
Nekem a YouTube Qween-t, Iron Maiden-t, stb dobál, én azt sem tudtam, hogy ÖN-ék tesznek fel videót.
17/19 anonim válasza:
Nem vagy köteles követni...
Én pl. nem is tudtam, még nem írtad...
nem kell másokkal foglalkozni.. ha igen, akkor csak azzal, aki érdekel, és nem azért, mert "véleményt" akarunk alkotni!
Mindenkinek van jó és rossz oldala. Nekem több is...
19/19 anonim válasza:
Nem. Az, hogy én mit engedhetek meg magamnak, és mit nem, nem Noriektol függ. Ha ők a négy fal közt ülnek, nekem akkor sem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!