Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen egy átlagos hétköznapi...

Milyen egy átlagos hétköznapi napirendetek 3 év alatti gyerekkel?

Figyelt kérdés
2019. jún. 2. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Én 7-kor kelek, ő 9-kor. Ebben a 2 órában elbúcsúzom a páromtól, kicsit tornázom, elkészülődöm, készítek reggelit.

Utána együtt reggelizünk, mókázunk, elkészítem őt is.

Elmegyünk vásárolni, majd elkészítem az ebédünket, a párom sosem itthon ebédezik, neki külön főzök, én pedig grillezett dolgokat eszem csak, úgyhogy gyorsan megvan.

Ebéd után a kertben mulatjuk el az időt/találkozunk egy barátnőmmel/elmegyünk anyuékhoz/meglátogatjuk a páromat/vásárolunk/játszótér.

Párom 5-6 körül hazaér, csinálunk valami programot vagy csak itthon vagyunk

9-kor fürdik, utána még játszunk, 11 körül alalszik

Utána szabadfoglalkozás :))

1 éves lányom van

2019. jún. 2. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Küszködök vele egész nap aztán elrepüül az idő
2019. jún. 2. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Mint a kettes :D

6-kor kelt fel engem és most aludt el. 2 éves kora óta délután nem alszik. Most lesz 3. Gondolhaatod..

2019. jún. 2. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
7kor kelünk. Öltöztetem utána reggeli. Elmegyünk az ebédhez bevásárolni. Megfőzök eszünk, alszik /alszunk (terhes vagyok az elején járok fáradékonyság van). Felkel elmegyünk az apukáját megnézni vagy barátokkal vagyunk vagy a dédiket látogatjuk vagy csak kint játszunk az udvaron ha az időjárás engedi. Du5körül már otthon, ilyenkor még megcsinálom a hazimunkát. 7kor fürdés vacsi. Kedvétől függően 19-22közt alszik el. Az apja 21kor ér haza éjfélig fent vagyunk. Bujunk beszélgetünk.
2019. jún. 2. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
4es vagyok 1,5éves
2019. jún. 2. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

2,5 éves. Az időpontok csak kb-ra vannak.

8:30 ébredés, neki tejital, kis játék, megiszom a kávémat

9:30 reggeli

10-12: változó programok (babaklub, játszótér, torna, séta, kert, szomszéd kislány, bábelőadás... mikor mi)

12-13: ebéd

13-16: alvás

17: uzsi

17:30-19:30 játék apával, ha már hazaért, kert, séta, szomszéd gyerekek...

19:30 vacsi

20:30-21:30 játék apával, én házimunkázom

21:30 fürdés

22:00 tejital,kezdődik az altatás

2019. jún. 2. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Reggel kb fél 7, 7 körül kelünk. Közös reggeli, majd a nagyokat elindítjuk suliba. Délelőtt kinti, benti játék, vásárlás, ha szükséges. Délben ebéd, aztán kb 2 óra alvás, addig én házimunkázok. Délután nagyok haza, velük tanulok. Ha jó az idő, még estig kint vagyunk. 6 körül vacsi, fél 8, 8 fürdetés. Fél 9 alvás.
2019. jún. 2. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nyáron lesz 2 éves a kisfiam.
2019. jún. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!