Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az unnepek elmúltával hogyan...

Az unnepek elmúltával hogyan telik egy átlagos hetvegetek?

Figyelt kérdés
Mar nincs kedvünk se csavarogni, se nagyszulozni...szurkehetkoznapok , hetvegek
2018. jan. 6. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, ahogy az ünnepek elött is. :-)

Nekünk van kedvünk kirándulni. Vagy csak otthon lazulni.

2018. jan. 6. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekünk is elég lassú. De ez főleg az idő miatt van így.. A fiam még nem jár csak lépeget, toporog, így játszóterezni se tudunk még. A jóidős programok sincsenek (mint pl a Margitszigeti vadaspark vagy más izgi dolog) és így nehéz lehetőséget találni.

De meg kell inni a kávét, szusszanni egyet és keresni a lehetőséget! Utólag bánni fogja az ember, hogy csak ült :)

Holnap lesz a Müpában ingyenes gyerekprogram. Hajrá!

2018. jan. 6. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Videken élünk, messzebb Bpesttol. Itt meg vacakabb a program lehetőség. Az unnepeket alatt porogtunk. Most valahogy elfogyott a kedv. Játszótér vizes sokszor, a csak seta meg mar unalmas nekem is. Hianyoznak a joidos lehetosegek. :)
2018. jan. 6. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Most mèg dolgozom, a fèrjem a fiammal korcsolyázni van. Dèlután leszedjük a karácsonyfát, a díszek egy rèszèt, mosok, sütök, játszunk. Holnapra kirándulást tervezünk.
2018. jan. 6. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi most megyünk játszoterezni, aztán biciklizünk.holnap játszoház a terv, utána pedig ragasztunk, vartunk farsangra készülünk.
2018. jan. 6. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

En pihenek. Semmi kedvem a neveleshez. Utcàn: àllj meg, gyere vissza, autout, kocsifeljaro figyelj oda, ne szedj szemetet, kerül a sarat

Semmi kedvem a hisztikhez, multkor ugy volt hogy a kedvéért buszozunk es egy utcai hiszti miatt lekéstük, elment a busz az orrunk elott

Rokonoknàl ezt ne csinald, azt nem szabad, ne morzsalj, mintha muzeumban lennék egy kiselefanttal

En sztrajkolok. Ki nem mozdulok sehova, az biztos. Most ezt az idoszakomat élem.

Itthon jatszunk, tornazunk, de nekem nincs eröm a rinyàlàshoz/neveléshez.

2018. jan. 6. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Unom a sétát én is.céltalan bolyongás :| a Férjem Sosem tart velünk éppen most is felhuztott ezzel mert én próbálkozom de tudom h mindig nem a vége!pff utálom az egészet!
2018. jan. 6. 14:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi szabadságoltuk magunkat az év első hetére. Karácsony után elvitték a szüleim, tegnap hoztuk vissza.

Ő élvezte a nagyszülői kényeztetést, mi meg azt, hogy alhatunk 11-ig, elmehetünk szilveszterezni, illetve spontán alakíthatjuk a programunkat.

Amit kitaláltunk (kivéve eső vagy ónos eső): kirándulás (van meleg ruha, nem baj, ha hideg van), korcsolyázás.

Bár 3 éves, neki még egy plázás körút is kész vidámpark. Nem szeretek vásárolni, de muszáj új ruhatárat vennem már, úgyhogy egy ilyen nap is lesz. Ráadásul ovis létére jobb érzéke van az öltözködéshez, mind nekem, úgyhogy viszem tanácsadónak... (Tudom, ciki, de neki jobb géneket dobtak, ebben béna vagyok,ő meg kiemelkedően jó)

2018. jan. 6. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Penteken hazibuli volt nalunk, gyerek nagyszuloknel :)

Szombaton anyaek kihoztak delelott, delutanig maradtak.

Ma a ferjem dolgozik.

Mindegyik hetvege mas!

2018. jan. 7. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!