Fog ez a vágy erősödni?
Nem fogok hazudni, nagyon nehéz. Ez tény.
Vannak akik szerencsésebbek könnyű szülés, sokat alszik a baba, keveset sír, könnyen belejön a szoptatásba, nem szenved a baba a fogzással sokat stb.
Vannak a kevésbé szerencsések mint mi akik alig aludtak mióta megszületett a baba és a többi probléma. Nem általánosítok, nekem nincs túl sok türelmem de amikor elkezd nevetni rám a kislányom, elfelejtem a sok rosszat. Nagyon féltem a császártól, sürgősségi császárom lett. Rossz élmény volt, de már nem gondolok rá. A többit pedig együtt túléljük, így teljes a család.
Nehéznek tényleg nehéz, de azert ne hidd el, ha azt mondják borzalmas és csak arról szól, hogy felaldozod magad a gyereknevelés oltárán. Ez nem igy van. 2 gyerek után is azt vallom, hogy csupán az első 3 hónap nehéz, míg belerázodsz, felepülsz, összeszoktok, és kialakul a napi rutin. Utána már könnyebb. Tudsz szervezni, ki tudsz mozdulni, és igen, tudtok kettesben is lenni.
Persze én nem beszéllek rá, te érzed mit szeretnél. Azt javaslom, inkább a jo oldalát keresd könnyebben átvészeled a nehéz időket.
De miért nem adnád semmiért se? (első válaszoló)
Miért így teljes a család? (kettes válaszoló)
Nem rosszból kérdezem, csak pont ez az, amit nem látok, inkább csak a sok fáradtságot. Persze én is szeretem a baba mosolyt, biztos ezerszeresen szereti az ember a saját babája mosolyát, de nem több a sírás, mint a mosoly?
Még nem láttál minket, ha csak azt látod, hogy a gyerekes lét csak nehézség. Van 1 hatemberes ovisom és egy 4 hosom, de soha nem panaszkodunk a nehézségekről. Tényleg nehéz, de mi a mában élünk, és nem szenvedésként éljük meg, hanem kihívásnak, és a szép oldalát nézzük. Egészségesek, okosak. A nagy igazán eleven gyerek nem unatkozunk mellette, de vegulis ezt akartuk.
Az elsőnél nem hezitáltunk sokat, viszont a másodiknál már igen, de jol tettuk.
Nem akartam gyereket, de ha már útra kelt nem volt szívem megöletni, de így utólag is azt mondom, jobb volt előtte!
Nem találkoztam babaillattal, csak ordítással, fájó mellel, hallucinációkkal a kialvatlanság miatt, aztán ahogy nől egyre nehezebb!
A szülés módja a legkisebb gond szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!