Anyukák! Hogyan fogytatok le a szülés után?
Nos, a legnagyobb titokkal, az ősi módszerrel: elhagytam a cukrot, fehérlisztet és zsíros kaját 6 hónapra. Teljesen. Lement 15 kiló.
Nem ettem édesseget, kenyeret, tésztát, stb. Gyümölcs, zöldség, sovány hús, sovány sajtok, vacsira párolt brokkoli, csirkemellsonka, stb. Rengeteg főzelék, könnyű leves, ilyesmik. Ha a család gyrost rendelt, én krumpli nélkül kértem csak a husit és zöldséget.
Ennyire egyszerű a titok. Én szoptatás alatt csak híztam, szóval szülés után rólam nem "olvadtak a kilók" hanem brutálisan rakódtak. Ahogy abbahagytam a szoptatast, jött a diéta. Fél év -15 kg.
Slussz poén: ezt 7 évvel később a kistesó után is megcsináltam. Akkor 13 kg ment le 5 hó alatt ugyanilyen étkezéssel.
8, de, sajnos a kalória is számít. Ha ugyanúgy megeszi valaki a bapi 2000-2500 feletti kalóriát vagy még többet, akkor is hízni fog ha ezt csak egészseges ételekből teszi. A fogyás annak eredménye, hogy kevesebbet viszel be mint amennyit elégetsz.
Sok vegetáriánust van elhízva, mert hiába esznek zöldséget, magokat, halat, gyümölcsöt, de abból rengeteget.
De abban igazad van hogy nyilván ha választhat az ember egy 100 kcal-t tartalmazó szeletcsoki meg alma közt, az almával jár jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!