Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnatok ajánlani Szolnokon...

Tudnatok ajánlani Szolnokon nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Ikrekkel vagyok terhes, tudnátok ajánlani nőgyógyászt akinél szülni is lehet ? Árak hogy alakulnak?

2019. máj. 29. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Mosonyi Attila

Árat nem tudok, mert csak konzultálni voltam nála a babámról. Én Heves megyei vagyok. De nagyon profi és kedves is.

Soron kívül fogadott.

Genetikus professzor egyébként. Szülni biztos lehet nála. Legalábbis tavaly még lehetett, mert engem is invitált.

2019. máj. 29. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Akit írtak 15 ezer egy vizsgálat és szülés után 60 ezret kért mi 150 ezret adtunk.

Nem egy olcsó magán rendelésen de nagyon alapos, kedves

2019. máj. 29. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Dr. Tóth Zoltánnál szültem. Laza, vicces doki, de amikor gond volt egyből határozott és komoly lett. Ő nem mondott árat a szülésre, a magánrendelésén 10.000Ft volt a terhesgondozás.
2019. máj. 29. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ikrekkel voltam terhes, végig Dr . Tóth Zoltán volt az orvosom.Magánban mindent fizettem,amit kell és mégis mikor sürgősségi császár lett belőle sehol nem volt!! Bennfekvésem alatt (3 hét),, megnézett vagy háromszor...Fogadott orvos,igen, nagyon vicces doki,igen... semmit nem ér, legszívesebben...gondold ide 😠,az ügyeletes orvos vette kézbe a sorsunkat,mai napig áldomás a nevét Faragó Dr.! Gyors, határozott, nem tanakodott,nem volt idő.Alapos, kedves, tisztelettudó! Csak ajánlani tudom.
2019. máj. 30. 15:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez nagyon durva.

Mosonyihoz jártam kb 10 éve, rengetegen voltak akkor is, gondolom ez most sem vált.

2019. máj. 30. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom Mosonyi van - e már. Úgy tudom tavaly stroke-ot kapott. ☹️
2019. máj. 30. 16:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Most úgy hallottam nem túl sok magán beteget vállal, most kezdett dolgozni.
2019. máj. 31. 18:08
 8/9 cathy122 válasza:
100%
Mosonyi csak a pénzre hajt, alkalmanként 15.000 Ft ot kért, szeptember óta jártunk hozzá, mert azt mondták hogy ő a legjobb, babát szerettünk volna, megnyugtatott hogy mindkettőnknél minden rendben van, csak próbálkozzunk még 3 hónapot... Mindig még csak 3-at.... Elfogyott a türelmem, az asztalra csaptam, felemeltem a hangom, hirtelen el tudott küldeni, petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, ahol kiderült soha sem lehet gyerekem, mindkettő teljesen el van záródva. A poén az egészben az hogy végig állította hogy mindkettőnknél minden rendben. Amúgy a vizsgálatot elpanaszolta egy másik orvosnak... Érdekes.... A férjemet el tudta küldeni szeptemberben termékenységi vizsgálatra, akkor engem miért nem???? Miért kellett ellopni ennyi időt az életünkből? Persze most is várni akart még szeptemberig, addig is fizethetünk volna még párszor, azért a 3 perc beszélgetését még egy párszor 15.000-ret .... Egy gerinctelen, pénzéhes.... De legalább kedvesen csap be, és lopja el a pénzedet...
2019. jún. 7. 17:29
 9/9 anonim válasza:
Dr. Tóth Zoltánnak megvan a maga stílusa...morbid poénjai vannak, néha lekezelő, néha rendes... én a 18. heti kötelező UH-n voltam nála a kórházban...Vizsgálat közben telefonált, 2 k...anyázás között odabökte, hogy kislány amúgy, látja ott a nunija... a helyzet nagyon abszurd volt, nevettem meg pityeregtem egyszerre...szerintem nagyon érzéketlen... Magánrendelésre dr. Faragó Bélához járok, őt is fogjuk megfogadni, nyugodt, kedves, figyelmes, mindig alaposan elmagyaráz és megmutat mindent, jó humorú...az asszisztensei pedig tündériek.
2019. aug. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!