Ismeritek a Mommies in Style anyukas csoportot?
Mi a véleményetek róla?
Később én is leírom.
Én nem ismertem eddig, most kukkantottam meg.
Maga az oldal szép, igényes. Nem olvastam el az összes cikket, de az már pozitív, hogy nem 633 cikk van a nyilvános szoptatásról a "hogyan szoptass évekig" témáról, vagy bármi olyanról, ami más anyukákat szólna le burkoltan. Tetszik. A FB csopiban sem vagyok benne, de szerintem semmi gond azzal, ha egy anyuka szeretne csini maradni a baba mellett is. És nem, a tévhittel ellentétben ez nem azt jelenti, hogy akkor a gyerek le van sz...rva. Ugyanis ugyanannyi idő felvenni egy farmert egy szebb felsővel, mint egy foltos melegítőt.
Igen ismerem, már egy ideje benne vagyok. Vegyes érzelmeim vannak a csoporttal kapcsolatban!
Nem rossz, vannak jó témák, megoldások stb... Kifejezetten örülök, hogy nem kalányoslakatosorsósgizike szörnyű helyesírását/problémáját kell olvasnom, hanem igényes, szofisztikált a kommunikáció.
Viszont van egy kicsit sznob beütése is a csoportnak. Ami nem gond, mindaddig amíg valaki megteheti!!! Az "alapító tagok" vagy nem is tudom, hogy nevezzem az a "gazdag" (hahaha)réteg aki otthon ül, shoppingol és költi a férje pénzét (a férje tudta nélkül)és az a legnagyobb, eget rengető problémájuk, hogy a 70ezres napszemcsit megvette 65ért és büszke magára, de közben papucska férjecske meg megtudta és lecseszte, emiatt most el kell adnia 40ezerért.. Tényleg semmi gond ezzel:) szeretem őket olvasni...
A gond számomra ott kezdődik, vagyis nem is gond, hanem ami nem tetszik a csoportban, hogy rengetegen vannak akik qvára nem tehetik meg ezt, mégis előadják magukat ezen a szinten... Hát már bocs, de annyira szánalmas!!! Lerí a profilképről, az írás stílusáról az álsznobság. Nem értem, miért nem lehet felvállalni magát az embereknek! A fent említett "alapító tagok" teljesen normális közvetlen emberek, simán elfogadják ha valaki nem úgy él mint ők, kedvesek lennének mindenkihez.
Tehát kedves olvasó, ha magadra ismersz és a csoport tagja vagy kérlek ne álsznoboskodj, hányinger, szánalmas és gáz rettentő gáz! VÁLLALD FEL MAGAD, VÁLLALD FEL A HELYZETED és ne akarj álruhát húzni, mert iszonyúan kitűnik!!! Puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!