Férjem minden hétvégén dolgozni akar, így alig lesz velünk, mit tegyek?
Kislanyunk 11 hónapos.
Férjem a hétközbeni munka után szombaton és vasárnap is maszekolni szeretne. Így gyakorlatilag semmi kikapcsolódásunk és közös programunk nem lenne.
Anyagilag nem vagyunk tehetősek, de szépen élünk. Ő költözni szeretne jelenlegi lakasunkbol és minél gyorsabban pénzhez jutni, hogy menni tudjunk, ezért vallalna a munkát.
Én nagyitom fel nagyon ezt a problémát vagy ti is kiakadnatok rajta?
Sosem lennénk együtt hárman, alig lenne ideje a kislanyunkra :(
És nekem is nagyon hiányozna, úgy erzem ha soha nem tudunk kikapcsolódni én abba beleörülök.
Becsülendő a férjedben, hogy feláldozza magát értetek.
Gondolkozz az ő fejével.
Valószínűleg, neki is fájdalmas nélkületek lenni a hét minden napján, de a cél lebeg a szeme előtt. Ezért nem haragudni kell rá, hanem tisztelni érte.
Nálunk pl. még esténként se látja a gyerekeit a párom, mert ő külföldre kényszerült menni dolgozni az anyagi nehézségeink miatt. Kb. 5-6 hetente látjuk.
Ehhez képest a te helyzeted nagyon jó.
14# tènyleg tök jól, hogy felàldozza magàt a fèrjed, kàr, hogy majd meg sem ismerik a gyerekei..
A kèrdezô esete persze màs, de kèrdès, hogy meddig kène robotolnia hètvègèn is.. Èn inkàbb èlnèk szerènyebben, de csalàdkènt, mint hogy a fèrjem kikèszüljön ès alig làssa a csalàdjàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!