Szülésem óta, amikor menstruálok olyan a méhem mintha meereszkedne, lejjebb jön sokkal, van ezzel így más is?
KOnkrétan arra gondolok,hogy teljesen lejön a méhszája, tampont már szinte nem is tudok használni. Eddig sose éreztem a méhemet,hogy hol van (nem is kerestem, mert nem akartam szándékosan fogdosni),de az előző mensinél félrecsúszott a tampon aljáról a kezem, és odanyúltam,és éreztem a méhszájamat, szerintem olyan laza volt hogy be is tudtam volna nyúlni rajta.
Ez norméis?
Volt ezzel így más is?
Vagy valaki ezzel orvosnál?
Hogy fog ez a gyene méh akkor egy következő babát megtartani?
Szia4
Ha nekem ilyen problémám volna, mint amiről írsz, már rég an ődokinál várakoznék...
Nem, ez nem természetes!
A ciklus bizonyos napjain le szokott ereszkedni a méhszáj, de nem olyan mértékig, hogy azt simán kézzel is "meg lehessen" fogni.
Voltam nődokinál, amikor előző mensinál éreztem amit már írtam fentebb, és fájt is naon a hasam.
Nem látutt rendellenességet, bár csak UH-val nézett meg mivel nagyon véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!