Nem szoptatok egy hónapja már, a baba majdnem hathós, de még nem menstruálok. Valami baj van? Vagy ez igy normális?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, fogamzásgátlót nem szedek.2009. ápr. 11. 21:47
1/5 anonim válasza:
Szia!Én az első babám után voltam így.Négy hónapig szopott,és már hat hós is elmúlt és még mindig nem jött meg Azt hittem terhes vagyok megint,el is mentem dokihoz,megnézett UH-on és nem talált semmit,látta hogy meg fog jönni,és úgy is lett,rá 10 napra megjött.Azért biztos ami biztos,menj el a dokihoz,nézzen meg,ne várj még heteket.Te is megnyugszol legalább.
2/5 anonim válasza:
Kell idő, míg helyreáll az egyensúly. Nem hiszem, hogy ez bármi rosszat is jelentene. Várj még és ha sokáig nem lesz semmi, csak akkor menj dokihoz szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, a császársebem is fáj, ronda, ugyhogy muszáj lesz menni... Köszi:)
2009. ápr. 11. 21:53
4/5 anonim válasza:
6 hónap után fáj a sebed? Engem 5 hónapja császároztak, de semmi fájdalmam nincs más hónapok óta. Szerintem tényleg menj el dokihoz, mert ez nem természetes.
5/5 anonim válasza:
Idő kell neki. Én négy hónapot szoptattam, az tavaly márciusig tartott, és júniusban jött meg először, utána sokat csúszott és augusztusban jött meg másodszor, utána szépen beállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!