Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szoptatok egy hónapja...

Nem szoptatok egy hónapja már, a baba majdnem hathós, de még nem menstruálok. Valami baj van? Vagy ez igy normális?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, fogamzásgátlót nem szedek.
2009. ápr. 11. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az első babám után voltam így.Négy hónapig szopott,és már hat hós is elmúlt és még mindig nem jött meg Azt hittem terhes vagyok megint,el is mentem dokihoz,megnézett UH-on és nem talált semmit,látta hogy meg fog jönni,és úgy is lett,rá 10 napra megjött.Azért biztos ami biztos,menj el a dokihoz,nézzen meg,ne várj még heteket.Te is megnyugszol legalább.
2009. ápr. 11. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kell idő, míg helyreáll az egyensúly. Nem hiszem, hogy ez bármi rosszat is jelentene. Várj még és ha sokáig nem lesz semmi, csak akkor menj dokihoz szerintem.
2009. ápr. 11. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké, a császársebem is fáj, ronda, ugyhogy muszáj lesz menni... Köszi:)
2009. ápr. 11. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
6 hónap után fáj a sebed? Engem 5 hónapja császároztak, de semmi fájdalmam nincs más hónapok óta. Szerintem tényleg menj el dokihoz, mert ez nem természetes.
2009. ápr. 11. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Idő kell neki. Én négy hónapot szoptattam, az tavaly márciusig tartott, és júniusban jött meg először, utána sokat csúszott és augusztusban jött meg másodszor, utána szépen beállt.
2009. ápr. 12. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!