Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalás helyett milyen...

Gyerekvállalás helyett milyen hobbit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Két párom is azt reagálta a gyerekvállalási vágyaimra, hogy keressek magamnak inkább valami hobbit. Az egyik 9 éves kapcsolat kb. 5. évétől, a második egy másfél éves kapcsolatnál. Most már elgondolkodtam, hogy tényleg gyerek helyett egy hobbit kellene keresnem? Mi helyettesítheti? 35/N
2019. máj. 18. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ket kutyam, felelosseg, nem is kicsi. Imadom oket, jonnek mindenhova. De nem akkora felelosseg, mint egy gyerek. Bar az irantuk erzett szeretet lehet hasonlo. Helyettesiteni ettol nem fogja. Ha te gyereket akarsz, keress masik pasit.
2019. máj. 18. 22:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam a véleményetekre.
2019. máj. 20. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!