Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Állatkerti belépő gyereknek?...

Állatkerti belépő gyereknek? Mondhatom azt hogy két év alatti?

Figyelt kérdés
Holnap elszeretnénk menni a fővárosi állatkertbe, ám meglepve láttam hogy 2 éves kor után majdnem annyi a belépő mint egy felnőttnek. ( ami azért is zavar mert a gyerek nap közbe alszik másfél - két órát). 3 hete töltötte be a két évet, esetleg a kasszánál mondhatom azt, hogy még csak most lesz kettő vagy elkérik az iratait? (Előre elnézést ha valakit "meg botránkoztatna" a kérdés)

2019. máj. 17. 22:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk megkérdezték, mennyi idős, mondtam, múlt héten volt a 2. szülinapja, és ezt kapta ajándékba... kifizettem volna a jegyet, de a hölgy boldog szülinapot kívánt, és adott reg jegyet.
2019. máj. 18. 16:33
 22/25 A kérdező kommentje:

Végül családi jegyet kértünk és még a pénztáros hölgy ajánlotta fel a baba jegyet, de meg mondtuk az igazat. Mint feljebb írtam, normális példát szeretnék mutatni a gyerekemnek. Aki meg a helyesírással jött, annak meg csak annyit tudok mondani hogy, szerencsére az intelligencia sem csak a helyesíráson mutatkozik meg. Hisz lehetsz akármilyen tanult ha bunkó vagy. 😁 De ezek szerint "arc nélküli" viselkedésbe és modorba akkor is le nyomlak gyalog ha futsz. 😉

A válaszokat köszönöm! :)

2019. máj. 18. 21:24
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, te sem vállalnád ezt a kérdést arccal.
2019. máj. 18. 21:27
 24/25 A kérdező kommentje:
Már miért is nem? Én nem szégyenlem az esetleges meggondolatlan kérdéseimet, de vannak itt olyanok akiknek a viselkedése alpári csak azért mert itt névtelenül arc nélkül írogathat, és kiélheti a kötekedési vágyát tegyük hozzá ismeretlen emberek felé, ami undorító. :/ Na pont ez a jó magyar szokás, sajnos.
2019. máj. 18. 21:37
 25/25 anonim ***** válasza:
3%
Tipikus bunkó szülő, aki azthiszi, hogy neki bármit lehet, csak mert kölke van...
2019. máj. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!