Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Állatkerti belépő gyereknek?...

Állatkerti belépő gyereknek? Mondhatom azt hogy két év alatti?

Figyelt kérdés
Holnap elszeretnénk menni a fővárosi állatkertbe, ám meglepve láttam hogy 2 éves kor után majdnem annyi a belépő mint egy felnőttnek. ( ami azért is zavar mert a gyerek nap közbe alszik másfél - két órát). 3 hete töltötte be a két évet, esetleg a kasszánál mondhatom azt, hogy még csak most lesz kettő vagy elkérik az iratait? (Előre elnézést ha valakit "meg botránkoztatna" a kérdés)

2019. máj. 17. 22:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Mi nem kamuzunk. Viszont engedtek be mar ingyen cirkuszba es strandra is. Cirkusznal megmondtuk, mult heten toltotte az x. szulinapjat, ami igaz volt. Es nem kertek penzt erte. Szerencsere nem gond, ha ki kell fizetni, a lelkiismeretunk pedig nekunk igy jo. 2 evesen ugyan nem tudja meg, de kesobb kovetendo pelda lesz nala a kamuzas.
2019. máj. 18. 07:39
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

4 évesemnek nemrég vettem bérletet, kellettek az iratai.

Szerintem kérnek, de ha megmondod, hogy nemrég lett kettő, lehet elnézik.

Amúgy hatalmas oviscsoportseregek szoktak kirándulni az állatkertben, jól néznénk ki, ha ingyen mehetne 30 gyerek és csak az egy két felnőttnek kellene fizetnie..

Szerintem jó ez a jegyrendszer.

2019. máj. 18. 08:23
 13/25 A kérdező kommentje:

Véleményt kértem nem kioktatást 🤔 A gratuláció meg annak jár aki képes itt is kötekedni. 😂 Nem baj, itt ki elheted magad drága hozzá szóló. :D Szép napot! :)

#11 Igazad van, inkább nem sunyiskodok, nem akarok rossz példát mutatni a gyerekemnek.

Köszönöm a válaszokat.

2019. máj. 18. 08:26
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Örülök hogy a cinizmusod ellenére azért átláttad a problémát.
2019. máj. 18. 09:08
 15/25 anonim ***** válasza:
69%
Nekem az a véleményem, hogy undorító, amikor valaki nem fizet egy igénybe vett szolgáltatásért.
2019. máj. 18. 09:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi most voltunk két hete állatkertben. A fiam három hónap múlva tölti a 2 évet. Én simán megkerdeztem, hogy a fiam nyáron lesz két éves, akkor milyen jegyet kell venni neki? Azt mondta baba jegy ami kb 200 forint volt és semmilyen iratot nem kért el, rá se nagyon nézett a fiamra.
2019. máj. 18. 09:53
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Állatkerti gondozó családtagjaként ingyen járhatnék az ország bármely állatkertjébe... Mégis fizetek a jegyért, hiszen a bevétel az állatkert fenntartására megy, nem az igazgató luxus nyaralására.
2019. máj. 18. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

"hisz azért egy két éves mint írtam alszik"

Alvásidőben. De miért akkor mennétek? :)

1 évesen és 2 évesen se aludt, hanem végig nézte a lányom az egészet.

2019. máj. 18. 12:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hazudnék, csak hogy majdnem ingyen bemenjen a gyerekem. Pont az állatoktól nem sajnálom, akik így sem a legszuperebb környezetben vannak. Az igaz, hogy durván megemelkedett az ár a régi árazashoz képest, de ennek nyílván oka van. Annyi állat etetése, ellátása nem két forint és ugye van olyan évszak, amikor kevesen mennek az állatkertbe, pl ha szakad az eső vagy hideg van, szóval ezt is be kell hozniuk.
2019. máj. 18. 13:35
 20/25 anonim ***** válasza:
22%

Én is külföldön élek. Itt az állatkert 6 év alatt ingyenes.

A gyerekek jegy (6-18 év) pedig negyede a felnőtt jegyhez képest.

2019. máj. 18. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!