Ti is feledékenyek lettetek terhesen és szülés után?
Figyelt kérdés
Kb.6 hónapos terhesen vettem észre, hogy hiába figyelek oda mégsem emlékszem mit mondanak nekem, mit csináltam percekkel ezelőtt, mit hova raktam stb.a vezetést is emiatt korlátoztam, mert volt hogy A-ból B-be érve nem emlékeztem a megtett útra, meg a reflexeim is lassúbbak lettek. Azt mondták ez majd helyreáll szülés után de nem lett jobb, párom kezd kiakadni, hogy bármit is mond nekem rögtön elfelejtem..3 hónapos a babám.2019. máj. 16. 22:13
1/6 anonim válasza:
Igen. Én a bankkártyám PIN kódját felejtettem el a C&A-ban. Tök ciki volt!
2/6 anonim válasza:
Igen. Valószínűleg szülés után még rontja is a kialvatlanság. A hormonális vltozások okozzák. De visszaáll!
3/6 anonim válasza:
Igen,én határozottan! 3 éves már a lányom. De én inkább úgy fogalmaznék,hogy az eddig megszokott gondolkodásom "szétesett és újrastrukturálódott". És ebbe fő helyen van a gyerek minden nyűgével,dolgával. A többi meg...ahogy esik,úgy puffan.
Néha lazíts,írj fel mindent, és majd helyreáll. Ez ilyen. A párod meg ne akadjon ki,legyen ő is türelmesebb. És te is magadhoz! Fogd fel humorosan :))
4/6 anonim válasza:
41 hetes terhes vagyok, es a családom mar nagyon varja hogy meg szuljek, es vissza álljon az agyam, mert igy beszélgetni sem lehet velem... mondom a storyt es útközben elfelejtem hogy miről is beszéltem 🙈😂😂
5/6 anonim válasza:
Én csak szülés után vettem észre magamon, de mintha nem működne az agyam, előtte mindent észben tartottam, most meg mindent elfelejtek...
6/6 anonim válasza:
Már kb 8 hetes terhesen is szita volt az agyam. Pedig előtte egy precíz, mindenre emlékező nő voltam. Sosem kellett emlékeztetni semmire, nem keresgéltem soha semmit mert mindig tudtam hol van. De terhesen? Mintha nem is én lettem volna.. Sorra felejtettem el mindent. Engem is nagyon zavart. Szülés után sem lett jobb a fáradtság miatt. Most 6 hónapos a fiam, kb 3 hónapos kora óta alszik éjjel (nem mondom, hogy én is), na azóta sokkal jobb a helyzet de nem vagyok 100%-ban a régi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!