Milyen furcsa hogy ismerősöméknél 5 éves ikrek apának kezdték hívni az anyjuk új párját csak nekem?
És közben az igazi apjuk is jár látogatni a gyerekeket......
Két 5 lássan 6 éves kislányról beszélünk.
Anyjuk most megint várandós az új palitól akivel nemrég összeházasodtak.
És azóta folyamatosan úgy rak ki az anyuka képeket hogy kicsilány'aink
Meg az új"apa" is hogy ő az apjuk.
Pedig azért ezek már nem pár hónapos kislányok akik végig vele nőttek nevelte őket.
Nem azt mondom hogy ez baj csak fura.
Nővérem ikerlányai 3 évesek voltak, amikor az apukával szétmentek.
Nem sokra rá férjhez ment ( 1 éven belül). 6 évesek voltak az ikrek, amikor kistesójuk született.
Ma már 18 évesek a csajok, és beszélgettem velük erről.
Mondták, hogy nekik az anyjuk férje az apjuk. Tudják, hogy nem biológiailag, mert járnak láthatásra az "igazihoz", de akkor is az apjuk az, aki velük él.
És nővérem férje is egyformán kezelte a 3 gyereket, nem lehetett érezni vagy látni, hogy "csak 1 saját".
Szerintem így tud jól működni egy család. Nem akkor, ha különbséget tesznek, vagy máshogy kezelik.
A gyerekek meg nem fogják kevésbé szeretni az "igazi" apát csak azért, mert van más.
(az én exsógorom csak vitte őket,mert kell, de nem akart jó apa lenni...)
Lanyom bnője 17 evesen is apának hivja a nevelőapjat....tudják pontosan, megis.
Meg most hogy irja ki "lányaim és Feri"?
Az én fiam 5 éves volt,amikor megismerkedtem a második férjemmel,összeköltözés után nemsokára magától kezdte apának szólítani. Ha valaki nem érti a szitut,elmagyarázza,hogy neki két apukája van.
Amikor megkérdeztük,miért szólítja apának,azt válaszolta"apa az,aki gondoskodik rólunk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!