Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek Szelina vagy...

Szerintetek Szelina vagy Tamina szebb név? Vezetéknév: Balázs

Figyelt kérdés
2019. máj. 14. 21:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%

19es vagyok és a 3as válasz is az enyém.

Itt azért a többség normálisan válaszolt, kivéve talán a 14est.

Egyébként meg senki nem a gyermekedet minősítette, csak az általad választott neveket. Amit te kértél.

Azt azért megértheted, hogy azért mert neked tetszik még mindenkinek nem fog. De ez a gyakoribb nevek esetében is így van.

2019. máj. 15. 17:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Egyik sem az én ízlésem, nem tetszik a hangzásuk, továbbá nagyon nem hangzik jól az én fülemnek egy magyaros és egy idegen hangzású név. Szelina egy kicsit jobb, én ki tudom mondani az Sz-t a zs után.
2019. máj. 19. 20:16
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
A Szelináról a szellentés jut az eszembe. A Tamina meg cigány név.
2019. jún. 12. 16:17
 24/29 anonim ***** válasza:
38%
a huszonhármas meg látens rasszista. (de tudom, nem, mert "nekem is vannak cigány barátaim, csak ők mások")
2019. jún. 12. 17:24
 25/29 anonim ***** válasza:

Őszintén, hány Taminát ismersz, aki cigány?

Tényleg érdekelne....

2019. jún. 12. 17:31
 26/29 anonim ***** válasza:
2-t, miért érdekel annyira?
2019. jún. 12. 17:36
 27/29 anonim válasza:

"tamina nem a varázsfuvolában volt?"

Nem, ott Pamina és Tamino volt.

2019. szept. 22. 20:39
 28/29 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert még a facebook sem ad rá találatot, naptárban sincs benne, én pl azt se tudtam, hogy van ilyen név, tök véletlen futottam bele még terhesen, és ez lett a középső lányom neve. Most az mellékes, hogy fehér bőrű, szőke hajú, kék szemű, de mindenhol 3x visszakérdeznek, mintha valami rohadt bonyolult név lenne, amit sose hallottak. Nem cinizmusból kérdeztem, csak meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy pont cigányok adják...

(A legkisebb lányom Mirella, na azt tudom, hogy szeretik adni. Mondjuk nem izgat, nekünk ez tetszett, ennyi.)

2019. szept. 22. 20:57
 29/29 anonim válasza:

"csak meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy pont cigányok adják"

Miért is lepődtél meg?

A cigányok szeretnek minden latin hangzású nevet, mintha azzal jobban latinná válnának, pedig indiai származásuk mindig azonnal kiderül, mihelyt rájuk nézel vagy megszólalnak. :))

2019. szept. 27. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!